Mariah Carey Sizzles dalam Kostum Devil Sexy di Parti Halloween Tahunannya

Mariah Carey pastinya sedang berjalan untuk kostum Halloween paling seksi tahun ini. Penyanyi berusia 46 tahun itu menganjurkan pesta Halloween tahunannya malam tadi, dan dia kelihatan merah panas dalam kostum syaitan yang sesuai.

Carey mempunyai sejarah pakaian seksi-tahun lepas dia seorang ahli sihir yang sihat – tetapi kostumnya adalah peringkat seterusnya untuk perayaan tahun ini. Dia tiba di rumah tamu dengan bekas suami Nick Cannon dan dua anaknya, dan dia berpakaian kostum syaitan merah jantan yang bertukar kepala. Pakaian itu sangat rendah dan memaparkan korset yang merangkul pinggangnya yang kecil. Dia berpasangan dengan tanduk syaitan, but platform platform hitam, dan anting-anting berlian yang berkilauan. Dan, semestinya, rupa keseluruhan tidak akan lengkap tanpa Carey yang sempurna melingkari rambut dan solek mata gerah.

VIDEO: Mariah Carey Merayakan Halloween Dengan Anak-Nya

 

Carey mungkin telah mencuri perhatian, tetapi kostum keluarganya juga mengagumkan! Cannon dan anak lelaki Maghribi pergi sebagai watak permainan video Mario dan Luigi, memakai pakaian biru dan topi yang sesuai. Anak perempuan mereka, Monroe, sebaliknya kelihatan cantik sebagai puteri ungu.

BERKAITAN: Mariah Carey Films Holiday “Carpool Karaoke” dalam Sexy Red Jacket

Tetamu parti Carey kelihatan hebat dalam mendapatkan perayaan mereka, juga, dan kelihatan seperti semua orang mempunyai malam penuh keseronokan.

# a post a comment for this photo on this point: #mimi #tiny #taytay @mariahcarey @majorgirl @tamarbraxton

Foto yang disiarkan oleh Stella Bulochnikov (@stellabulochnikov) pada

Dengan saya Mimi dan STELLA friends❤️ @mariahcarey @stellabulochnikov

Foto yang disiarkan oleh Taytay❤️ (@tamarbraxton) pada

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − 37 =

map