Mariah Carey Spices Things Up in the Kitchen Wearing Racy Lingerie

Mariah Carey membuktikan sekali lagi dia adalah selebriti yang paling menarik dalam tinseltown. Pada hari Isnin, penyanyi lagu itu, yang sedang dalam perjalanan ke Itali, mengambil gambar Instagram dengan beberapa foto yang cantik dan cantik, Monroe Canon, 4, pizza oven roti bata.

Untuk sesi memasak, Carey memakai pakaian putih serba lengkap-lengkap dengan sandal bertumit-sambil turun ke perniagaan di dapur. Dalam fesyen Mariah sebenar, dia dilihat (di bawah) memakai jubah panjang di atas set pajama sutera yang hampir tidak ada semasa meletakkan pizza buatan sendiri di dalam ketuhar.

#Pizza �� �� #Italy

Foto yang disiarkan oleh Mariah Carey (@mariahcarey) pada

BERKAITAN: ‘Gram Buktikan Mariah Carey Terbaru Tidak Mengembara Sebagaimana Sihat

Walaupun Carey mencuri pertunjukan dalam ensemble mutiara itu, ia adalah anak perempuannya, Monroe, yang muncul yang paling teruja tentang kreasi pizza mereka yang sedap. Dalam gambar di bawah, kiddo berkepala Curly tersenyum dengan senyap-senyap dalam jangkaan delizioso Pesta Itali akan datang.

BERKAITAN: Ivanka Trump Perkenalkan Foto Cutest Anak-anaknya dalam Memadankan Piyama

Miss Monroe ������ #Italy

Foto yang disiarkan oleh Mariah Carey (@mariahcarey) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 33

map