Mariah Carey Swims di Berlian dan 5 Orang Lain Gila Mengungkapkan dari Dunia Mariah

Ia dunia Mariah Carey, dan kami hanya tinggal di dalamnya. Tidak … betul.

Permaisuri Ahad baru Ea! siri, yang sesuai dengan tajuk Dunia Mariah, menawarkan pemandangan yang sangat dinanti-nantikan kepada kehidupan yang berusia 46 tahun yang berusia misterius itu, dan ia sama hebatnya seperti yang kami harapkan..

Acara menunjukkan penyanyi lagu itu Sweet Fantasy lawatan dunia serta persediaan untuk perkahwinannya yang kini dipanggil untuk jutawan Australia James Packer-dan semua detik-detik yang tidak masuk akal sepanjang jalan.

Datang dari Bunim / Murray Productions, kumpulan yang sama Menjaga dengan Kardashians, I Am Cait, dan Dunia Nyata, kami tidak mengharapkan apa-apa. Tatal ke bawah untuk enam mime terbaik Mimi dari perdana siri.

1. Dia pergi sberkilauan dalam berlian:

Semasa di kapal layar di pantai Capri di Itali-berpakaian dan memakai semua perhiasannya-Chususe Elusive mengumumkan bahawa dia akan “mempunyai percikan.”

“Oh, kesengsaraan saya di kapal layar dan saya perlu berenang di berlian dan pakaian,” katanya sebelum ditolak ke dalam air. “Apa pun, ini adalah perkara biasa dan semua orang melakukan ini,” dia mengumumkan dari lautan.

2. Dia mendapati pakaian perkahwinan yang sempurna:

Sebelum jadual lawatannya yang melelahkan memaksa dia menangguhkan perkahwinannya kepada Packer, penyanyi itu pergi membeli-belah pakaian. “Saya dapati pakaian perkahwinan yang saya suka, ia dibuat untuk saya,” katanya kepada kamera.

3. Dia mendedahkan dia dan bekas-fiancé Packer mempunyai jadual yang sangat berbeza:

Kebiasaan tidur yang menentang mereka membawa mereka ke kapal layar yang berasingan untuk percutian Capri mereka. “Dia mempunyai banyak tanggungjawab dan saya seorang yang malam, jadi tidak mudah untuk kita habiskan setiap hari bersama-sama,” kata Carey sambil memandang kapal layarnya di kejauhan. “Tetapi apabila kita melakukan sesuatu, kita mempunyai detik-detik hebat bersama-sama, saya rasa dia hebat.”

4. Dia memakai pakaian dalam untuk semua wawancara beliau:

Mimi mengambil kenyataan pengakuan realiti ke tahap yang baru. Bagi setiap temuramah peribadi, ibu yang berpakaian pendek dengan dua orang sedap di tempat duduk yang dikelilingi oleh bantal.

VIDEO: Instagram Ramai yang paling mengerikan Mariah Carey

 

5. Dia membenci pencahayaan pendarfluor:

Semasa berjalan ke studio rehearsal pada pukul 10 pagi. memakai cermin mata hitam, Carey menerangkan dasarnya mengenai lampu yang terang. “Saya mempunyai peraturan, yang menyatakan bahawa saya tidak akan dilihat dalam pencahayaan neon tanpa cermin mata hitam saya tahu ia sangat ’90-an saya tidak memberi f-.”

RELATED: Trailer Pertama untuk Show Realiti Mariah Carey Adalah Tahap Baru yang Hebat

6. Anak-anaknya mula-mula:

“Sukar untuk menyesuaikan karier dan anak-anak,” kata Carey, merujuk kepada kembarnya, Monroe dan Maghribi berusia 5 tahun dengan bekas Nick Cannon. “Mereka datang pertama kali, ia sangat memuaskan,” tambahnya. “Saya mahu memastikan mereka sentiasa tahu bahawa saya di sini untuk mereka.”

Tune in untuk episod seterusnya Dunia Mariah, Ahad, 11 Disember pada pukul 9 malam. ET pada E!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 2 = 8

map