Marion Cotillard Stuns sebagai Kempen Terbaru Wajah Lady Dior

Marion Cotillard adalah perwujudan yang sempurna dari gaya Perancis, gadis keren yang kita semua berusaha, menjadikan dia seorang yang tidak berfikir sebagai wajah kempen iklan terkini Lady Dior. Bintang menghiburkan dalam gambar-gambar yang bersuara, memegang pelbagai beg tangan Dior ketika ia menawan dengan mudah untuk kamera.

Marion Cotillard x Lady Dior - Embed 1
Kesopanan

Kempen iklan, yang diilhamkan oleh taman Granville yang mewah, yang mana Christian Dior sendiri membesar berkali-kali, mempunyai Cotillard di antara bunga, malah memegang batang berwarna merah jambu di salah satu foto. Kami tidak tahu apa yang lebih cantik-taman yang penuh bunga atau beg tangan itu sendiri!

Marion Cotillard x Lady Dior - Embed 2
Kesopanan

VIDEO: Tonton Trailer Pertama Steamy untuk Brad Pitt dan Romansa Perang Dunia Baru Marion Cotillard, Bersekutu

Apa yang akan datang untuk bintang berbakat, selain bayi baru? Pelakon Perancis berusia 41 tahun itu bersedia untuk membintangi filem pengintipan WWII, Bersekutu, bersama Brad Pitt. Filem itu memainkan teater pada 23 November, dan bintang itu mempunyai satu lagi filem yang keluar sebelum akhir tahun ini, dengan dua lagi dalam perjalanan pada 2017.

BERKAITAN: Gaya Marion Cotillard Bumper Bayinya di LBD dan Fishnets Chic Paris

Kami tidak sabar untuk melihat lebih banyak pelakon terkenal ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 70 = 80

map