Masa Terakhir: Masuk untuk Memenangi Perjalanan ke Jamaica!

Peluang anda untuk memenangi percutian Jamaican mewah tergendala!

SayanStyle telah bekerjasama dengan PopSugar, The Cut, Stylecaster, dan Condé Nast Traveler untuk membuat impian anda berulang menyerupai Mai Tais di pantai yang terkenal di dunia. Sehingga Isnin, 28 Ogos, anda boleh memasuki kesempatan untuk memenangi perjalanan lima hari, empat malam ke Montego Bay.

Anda dan rakan akan menginap di Round Hill Hotel and Villas di Montego Bay di mana anda akan dirawat untuk sarapan pagi setiap hari, makan malam percuma untuk dua, urutan percuma dan penggunaan kemudahan hotel berikut: gelanggang tenis, pusat kecergasan, dan sukan air bukan bermotor. Para tetamu juga akan dapat mengambil bahagian dalam naik bot kaca bawah harian, pesta koktel pengurus mingguan pada hari Rabu, dan minum petang.

Sebagai tambahan kepada penginapan hotel anda, pemenang bertuah dan tetamu pilihan mereka akan menerima $ 1,000 untuk membuat tiket penerbangan, ditambah tambahan $ 500 untuk membeli-belah.

BERKAITAN: Masuk untuk Peluang Anda untuk Memenangi Liburan Jamaican Ultimate

Bolehkah anda memikirkan sebab yang baik? tidak untuk masuk? Kita tidak boleh sama ada! Klik di sini untuk memasuki peluang anda untuk menang (semasa anda masih boleh!). 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map