Maskara Paling Menjual Jepun Akhirnya Tiba di A.S.

Setiap 20 saat, satu tiub Miaray Fiberwig Mascara dijual di Jepun, dan seorang malaikat mendapat sayap mereka. Kami hampir tidak percaya gembar-gembur sama ada, sehingga kami mencuba formula berteknologi tinggi di atas diri kami-mascaras yang diterapkan serat telah berada di pasaran selama bertahun-tahun, tetapi versi Miaray mempunyai manfaat yang memanjangkan hampir sejauh bulu mata pencakar langit anda akan kot pertama anda. Untuk mengekalkan serat-serat kecil dari jatuh ke dalam mata anda (seperti jenis-jenis lain yang mudah dilakukan), jenama yang digunakan bahan-bahan yang akan menyebabkan warna hitam tidak dapat membentuk mantel seperti filem pada kenalan, kemudian hampir menyusut-wrap semua ke tempat sebagai cecair merangkumi setiap lash dan kering segera. Penyerapan ekstrak jeli diraja memberikan penamat ultra-mengkilap, sebagai madu dan ekstrak epal memberikan dosis tambahan kelembapan.

BERKAITAN: Maskara Itu Sangat Baik, Sephora Tidak Boleh Menyimpan Rak Itu

Sekiranya kita bersikap adil, mungkin ungkapan “sebatan palsu dalam botol” adalah perihalan yang lebih sesuai. Maskara kering dengan begitu cepat, anda boleh menyebarkannya ke panjang yang dikehendaki dalam masa beberapa saat, dan apabila ia ditetapkan, ia tidak akan berubah. Hanya air hangat sahaja yang akan mengeluarkan filem dari bulu mata anda, jadi yakinlah bahawa ia tidak akan berjalan jika anda kebetulan melompat di kolam renang, atau melihat semula air mata yang mengalir Rakan-rakan akhir. Tanah import paling hangat di Jepun di kedai Ulta di seluruh negara dan ulta.com bermula pada 3 Mei untuk $ 19! Ini adalah untuk bulu mata tanpa cacat hari ini, esok, dan selamanya – atau sekurang-kurangnya sehingga kita perlu mengembalikan bekalan kita.

PHOTOS: Mascaras Terbaik untuk Semua Keperluan Lash Anda

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − 53 =

map