Matt Damon Rocks a Ponytail Swoon-Worthy, Just in Time for #ManCrushMonday

Ia kelihatan seperti Matt Damon sedang dalam perjalanan untuk menyertai kelab lelaki bun Hollywood. Pada hari Khamis, bintang menghadiri sidang akhbar untuk filem yang akan datang Tembok Besar di Beijing dalam rupa yang sangat berbukit-kebuk yang menyebabkan kita selebihnya menghancurkan lapisannya yang lebih panjang, yang mana ia telah terikat dengan ekor kuda. Dia menghantar Twitter ke dalam kegilaan-yang baru dia ‘mendapat akaun sendiri, tidak lama selepas penampakan awalnya, dan ia tweeted kenyataan emas seperti, “Saya mungkin mengejutkan pada mulanya, tetapi saya tumbuh pada anda atau lebih khusus pada Matt Damon. “

Ini adalah yang paling lama yang pernah kita lihat rambutnya, dan sudah pasti cukup panjang untuk mengikat semula ke dalam bun manusia, yang akan menimbulkan persaingan yang serius kepada versi yang digegarkan oleh Jared Leto, Harry Styles, dan Leonardo DiCaprio di antara yang lain. Sama ada atau tidak dia menyertai trend yang ada atau percikan yang baru, tidak dapat dinafikan bahawa Damon kelihatan baik-baik saja.

BERKAITAN: The Man Celebrity Selebriti Terbaik

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − 56 =

map