Matthew Morrison Melancarkan Gear Dad Chic

Hari Ayah betul-betul di sekitar sudut dan jika ada perkara yang kami tahu pasti, ini adalah ini: Ayah anda tidak mahu tali leher yang lain. Itulah di mana Sherpapa Supply Co. masuk. Gear dan aksesori baru yang direka untuk ayah moden jatuh hari ini pada Gilt, dan ia mungkin hanya penyelesaian yang anda perlukan untuk keluar dari rutin hadiah Hari Bapa anda.

BERKAITAN: GleeMatthew Morrison dan Isteri-Nya Harapkan Anak Pertama Mereka

Diasaskan oleh Matthew Morrison, pelakon yang paling banyak muncul di acara menghantam TV Glee, dan Zach McDuffie, seorang jurugambar, usahawan dan bapa kepada seorang anak lelaki berusia dua tahun, Sherpapa Supply Co. membuat produk berkualiti untuk lelaki keluarga moden. Kami mengejar pasangan itu semalam di hotspot Los Angeles Catch LA, di mana mereka menjadi tuan rumah petang koktel dan melihat pertama eksklusif di koleksi, sempena Gilt, untuk rakan-rakan seperti Chace Crawford dan Nate Berkus. “Ia lebih daripada sekedar menjual gear pada penghujung hari untuk kami,” kata Morrison InStyle. “Ini mengenai memberi inspirasi kepada bapa-bapa yang sekarang dan proaktif”.

Matthew Morrison x Sherpapa Event
Kesopanan

Barisan ini, yang menampilkan aksesori, pakaian dan tan gear untuk ayah moden mulai dari harga $ 24 hingga $ 260, benar-benar dilahirkan dari keperluan. “Saya akan menjadi bapa buat kali pertama dan saya sangat teruja. Saya rasa ia akan menjadi pengembaraan terbesar dalam kehidupan saya, tetapi saya tidak mahu memakai beg lampin dengan gajah merah jambu besar di atasnya, “kata Morrison. “Barisan kami mencerminkan gaya klasik orang-orang yang kita suka seperti Steve McQueen dan Paul Newman.”

Morrison dan isteri Renee mengumumkan bulan lepas bahawa mereka menjangkakan anak pertama mereka bersama, tetapi pelakon itu memberitahu InStyle bahawa perjalanan Sherpa beliau bermula sebelum dia tahu dia akan menjadi seorang ayah. “Dengan kehamilan anda tidak pernah tahu apa yang akan berlaku, tetapi kita tahu dalam fikiran kita garis masa yang kita mahu lakukan,” jelasnya, “Tetapi beg itu pasti akan datang terlebih dahulu, dengan gagasan yang kita fikirkan.” Dan ketika dia Mengawal jantina bayi-to-be (percaya kepada kami, kami bertanya!), Morrison dia berkongsi nama samaran yang menggembirakan dia dan isterinya sudah menggunakan untuk masa depan mereka yang kecil: “Little Mo”. Terlalu comel!

Tonton: Ambil 5 Percutian Sebelum Anda Memiliki Kanak-kanak 

Dapatkan Hari Ayah bersedia dan periksa semua tawaran mewah dari Sherpapa Supply Co., kini tersedia pada Gilt!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 6

map