Meadow Walker Memorialize Father Akhir Paul Walker dengan The Sweetest Throwback-dan Cabaran

Paul Walker tragis meninggal pada tahun 2013 selepas kemalangan kereta, tetapi anak perempuannya Meadow mengekalkan ingatannya. Selasa akan menjadi Cepat dan Furious ulang tahun ke-44 pelakon, dan sebagai penghormatan khas, Meadow mengambil ke Instagram untuk berkongsi masa ayah ayah-anak antara kedua-dua mereka.

Dalam foto, Meadow adalah anak kecil yang berpakaian bunga, dan dia dan Paul tanpa baju menari bersama-sama dengan senyuman besar di wajah mereka.

Untuk menghormati hari jadi ayah saya hari ini, kami mencabar anda untuk MELAKUKAN BAIK! Berkongsi video atau foto tindakan kebaikan rawak anda dan mencalonkan 4 orang untuk menyertai cabaran! Pastikan anda menandakan asas dan hashtag #PWFdogoodchallenge, jadi kami boleh menyemak semua jawatan anda! Saya mencalonkan @marisamiller @vindiesel @meghanrochey & @lilchaseyk

Satu jawatan yang dikongsi oleh Meadow Walker (@meadowwalker) pada

Buat masa ini bukan satu-satunya motivasi Meadow untuk posting, walaupun. Untuk menghormati ayahnya, dia meminta orang untuk berbuat baik dan berbuat baik di dunia.

“Untuk menghormati hari jadi ayah saya hari ini, kami mencabar anda untuk LAKUKAN BAIK! Kongsi video atau gambar tindakan kebaikan rawak anda dan tentukan 4 orang untuk menyertai cabaran!” dia menulis. “Pastikan untuk menandakan asas dan hashtag #PWFdogoodchallenge, jadi kami boleh menyemak semua jawatan anda! Saya mencalonkan @marisamiller @vindiesel @meghanrochey & @ilchaseyk.”

BERKAITAN: Daughter Paul Walker Adalah Semua Diperluas dan Cantik

Itulah mesej yang bernilai di belakang. Ia kelihatan seperti Meadow juga komited untuk menyebarkan kebaikan di dunia. Bapa borek anak rintik. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 15 = 23

map