Mean Girls Star Lacey Chabert Menyambut Anak Pertama-Nya-Lihat Foto Adorable

Lacey Chabert bukan ibu biasa-dia seorang ibu yang sejuk. Pelakon berusia 33 tahun, yang dikenali oleh gadis-gadis di mana-mana sebagai Gretchen Wieners dari Perempuan biadap, hanya menyambut anak sulungnya dengan suaminya, David Nehdar, seorang anak perempuan bernama Julia Mimi Bella.

Pelakon itu mengumumkan berita di Instagram dengan gambar comel gadis bayi-yang mempunyai kepala penuh rambut si rambut coklat seperti Mom-terbungkus dalam selimut merah jambu. “#TBT ke hari yang terbaik dalam hidup saya. Seminggu yang lalu saya menjadi ibu kepada malaikat berharga ini, “tulisnya pada hari Khamis. “Julia, kau impian terdalam hatiku menjadi kenyataan. Saya sayangkan anda lebih daripada yang saya boleh katakan. Selamat datang ke gadis cantik dunia yang indah ini! “

“Dan kemudian jiwa saya melihat anda dan ia seperti pergi, ‘Oh, ada anda, saya telah mencari anda.'” #TBT ke hari yang terbaik dalam hidup saya. Seminggu yang lalu saya menjadi ibu kepada malaikat berharga ini. Julia Mimi Bella ⚓ Julia, anda adalah impian saya yang paling dalam. Saya sayangkan anda lebih daripada yang saya boleh katakan. Selamat datang ke gadis cantik dunia yang cantik ini!

Foto yang disiarkan oleh Lacey Chabert (@thereallacey) pada

Chabert mula-mula mengumumkan kehamilannya pada bulan Februari dengan gambar kelakarnya yang memakai tee yang berbunyi, “Ibu saya sedang mengandung bayi dan semua saya mendapat baju bodoh ini.”

“Kitty kelihatan seperti teruja kerana kita tentang ini … Saya hamil !!!! Saya dan suami saya teruja & bersyukur, “katanya.

Sepanjang kehamilannya, pelakon itu kelihatan berseri-seri, memukul benjolan bayi dalam satu siri baju sejuk yang dipasang.

Lacey Chabert Baby Embed
Alison Buck / Getty

BERKAITAN: Natalie Portman Adalah Hamil dengan Anak Keduanya-Lihat Pandangan Bersalin Hot White Her!

Bagaimana ambil! Kami tidak boleh lebih teruja untuk ibu baru ini. Lihat semua bayi selebriti yang dilahirkan tahun ini di galeri kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 79 = 85

map