Megan Fox Mengaku Mendapatkan Tubuhnya Kembali Selepas Nombor Bayi 3 Susah

Tanya mana-mana ibu baru dan mereka akan memberitahu anda bahawa memantul dari mempunyai bayi bukanlah satu perkara yang mudah. Walaupun selebriti mungkin lebih mudah daripada beberapa, Megan Fox dapat mengesahkan bahawa tidak kira siapa anda memerlukan kerja keras.

Pelakon dan wajah Frederick dari kempen kejatuhan baru Hollywood dibuka Tambahan mengenai perjuangan untuk bertukar bentuk selepas kelahiran anak lelakinya Journey River. “Saya bekerja keras,” kata bintang itu. “Kali ini, perjuangan saya. Terdapat banyak berjalan dan berjalan sangat lama. Itu sangat mengerikan. “

Apa yang membuatnya lebih sukar? Tidak mendapat banyak rezeki kerana anak-anaknya yang kurang sopan, Journey berusia 13 bulan, Bodhi Ransom berusia 3 tahun, dan Noah Shannon yang berusia 4 tahun. “Saya tidak tidur selama hampir setahun, tidak ada satu malam yang saya tidur sepanjang malam,” kata Fox. “Saya masih menyusu dan [Journey] bangun sepanjang masa, dan kemudian dua lagi datang dan bangunkan saya dan tidur juga. “

BERKAITAN: Brian Austin Green Perkenalkan Sekilas Rare di “Bayi Cantik”

Dengan kerjaya sibuk dan kehidupan rumahnya, adakah dia dan suami Brian Austin Green cuba untuk gadis yang sukar difahami yang dia mahukan dengan teruk? “Saya tidak [mencubit untuk seorang gadis],” katanya Tambahan. “Saya tahu Brian akan suka seorang gadis, tetapi mereka kelihatan lebih mencabar jika saya ada petunjuk.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 6 = 13

map