Meghan Markle Mendedahkan Latihan Itu Sepenuhnya Menukarkan Tubuhnya

Kita boleh duduk dan menghitung cara kita terobsesi dengan Meghan Markle (rambutnya, pakaiannya, tunangnya … .. ‘nuf berkata) tetapi kini dia juga mendapat dunia yang terobsesi dengan senamannya. Bintang baru yang terbabit telah mendedahkan dia adalah peminat latihan berasaskan Pilates yang dilakukan pada mesin Megaformer.

Dia memberitahu Kesihatan Wanita UK dia penggemar jurulatih dan rakannya yang lama, studio Heather Dorak, Pilates Platinum, di mana dia mengambil kelas pada mesin yang dikenali sebagai Megaformer. “Anda terus kembali kerana beberapa sebab: mula-mula, tubuh anda berubah serta-merta … memberikan dua kelas dan anda akan melihat perbezaan; Kedua, Heather sangat mengagumkan – sebagai pengajar, sebagai kawan, dia memberi inspirasi dalam segala hal; Akhirnya, orang-orang di kelas adalah keren, bersahaja, dan memotivasi … dan itulah bukti kekuatan Heather, “katanya.

Jadi kami pergi terus ke pencipta mesin dan pengasas Lagree Fitness Studio, Sebastien Lagree, untuk mempelajari semua tentang latihan yang Markle berkata “mengubah badan anda dengan serta-merta.”

VIDEO: Bagaimana Mendapatkan Tubuh Seperti Sofia Vergara

 

Apa itu Megaformer?

Pertama sekali, untuk membersihkan sebarang kekeliruan antara Kaedah Kesihatan dan Pilates Lagree; anda TIDAK melakukan apa-apa latihan yang berterusan kepada seorang pembaharu, pernah. Pembaharu itu diilhamkan oleh katil hospital ketika Joseph Pilates adalah seorang jururawat dan orang-orang pemulihan di tempat tidur mereka. Pembaharuan adalah semua untuk meletakkan di belakang dan memulihkan dan menyempurnakan semula otot anda tanpa sebarang tekanan pada badan anda. Apabila anda berdiri, anda tidak lagi melakukan Pilates.

Kaedah Kecergasan Lagree adalah kaedah senaman yang dipatenkan (pada Jun 2016 ia secara rasmi dipatenkan sebagai kaedah senaman sendiri) dan latihan Latihan Intensiti Selanjar Latihan (HIIT) sepenuh badan yang inovatif dilakukan pada mesin rintangan Megaformer® atau Supra tilting-axes yang dipatenkan , kedua-duanya direka oleh pengasas, Sebastien Lagree khusus untuk Kaedah Kecergasan Lagree. Keamatan yang tinggi, senaman kesan rendah menggabungkan minda dan badan melalui satu siri yang sangat perlahan dilakukan latihan pelbagai sasaran seperti papan, lunges, pushups, crunches abdomen dan squats yang menggalakkan kekuatan, ketahanan, inti, kardio, fleksibiliti, dan keseimbangan dalam setiap langkah

Berapa kerap dilakukan oleh Meghan??

Teka-teki saya, dengan jadual yang sibuk, dia mungkin melakukannya beberapa kali seminggu. Dia berkata bahawa selepas hanya 2 sesi, anda dapat melihat perbezaan dalam komposisi tubuh anda; yang merupakan inspirasi di belakang mengapa saya terus meningkatkan Megaformer. Selepas bekerja dengan selebriti selama beberapa dekad, saya tahu bahawa mereka mempunyai masa yang minima – kadang-kadang mereka hanya boleh masuk untuk latihan 10-20 minit. Dengan platform berasaskan rintangan Megaformer + pengangkutan yang bergerak, sistem mata air dan kendi – dan berat badan anda sendiri – memberikan latihan penuh badan, kardio, latihan kekuatan, meningkatkan fleksibiliti dengan hasil yang cepat.

Versi Megaformer yang digunakan Meghan?

Apabila Meghan bekerja di L.A, dia melatih M1 – itu versi pertama Megaformer yang pernah dicipta dan dibebaskan pada tahun 2009; ketika dia berada di London, dia bekerja pada versi baru Megaformer, M3 yang telah dinaik taraf, yang saya keluarkan pada tahun 2014.

Perbezaan antara kedua-dua adalah bahawa M1 mempunyai masa senaman yang disarankan selama 50 minit – 1 jam; dan M3 berada di mana sahaja dari 35-45 minit. Setiap kali saya melepaskan versi Megaformer yang dipertingkat, saya fikir cara untuk membuat masa peralihan minimum (kerana Lagree Fitness Method adalah semua mengenai ketegangan yang berterusan pada otot) dan latihan anda lebih berkesan dalam masa yang lebih singkat. Setiap versi Megaformer yang saya keluarkan direka dengan pengguna dalam fikiran – bagaimana untuk memberi lebih banyak pilihan latihan dan variasi kepada pengguna, contohnya dengan menambahkan hendal pelbagai peringkat, lebih banyak peletakan untuk kaki dan tangan, menambah mata air pelepasan pantas menjimatkan masa peralihan antara latihan.

Bergantung pada studio yang anda pergi, akan menentukan peralatan yang digunakan di sana, dan walaupun senaman adalah universal dalam kaedahnya, studio-studio tertentu dengan jentera lama mungkin mempunyai masa kelas yang lebih lama untuk membuat masa peralihan hilang di antara latihan.

Bagaimanakah Kaedah Kecergasan Lagree mencipta rupa yang panjang, kurus seperti Meghan?

Ia satu-satunya kaedah yang berkesan menggabungkan kekuatan, ketahanan, teras, kardio, fleksibiliti, dan keseimbangan. Ia adalah keamatan yang tinggi, tetapi latihan kesan yang rendah yang menguatkan, mengencangkan, dan nada otot dengan cepat dengan mengekalkan ketegangan yang berterusan pada otot. Asas Kaedah Kecergasan Lagree ialah mengekalkan otot yang dikontrak dari mana-mana untuk 60-120 saat pada satu masa; apabila anda berbuat demikian – dan laksanakan setiap pergerakan dengan laju (kita bercakap 4-kiraan, 4-menghitung), ia memaksa serat otot anda untuk mengaktifkan, membakar lemak dan memahat otot-otot yang panjang. Kita semua tentang MENGHINDARI pergerakan letupan pantas, kerana mereka adalah jenis untuk meningkatkan otot. Juga, dengan mengekalkan otot yang dikontrak selama lebih dari 60 saat, anda akan mula gemetar dan berpeluh dan ia akan meningkatkan kadar denyutan jantung anda, dan itulah sihir kerana sekarang anda mengencangkan, memijat, membakar lemak dan mendapatkan kardio anda..

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map