Meghan Markle Menetapkan Piawai Kecantikan Diraja Baru Dengan Makeup Hari Perkahwinannya yang Mudah

Meghan Markle telah memecah standard kecantikan kecantikan diraja sejak dia melangkah ke hadapan sebagai pengantin perempuan Prince-soon-to-be. Dia gloss bibir yang dipakai untuk makan tengah hari dengan Ratu, dan roti rendah, berantakannya adalah bertentangan penuh dengan chignon-anggun Kate Middleton. 

Meghan Markle
Jonathan Brady / PA Wire / AP

BERKAITAN: Meghan Markle dan Perkahwinan Diraja Putera Harry dalam Foto 

Markle meneruskan pergerakan kecantikannya yang membantah dengan solek hari perkahwinannya yang dicipta oleh artis solek selebriti Daniel Martin. Yang pertama Suit bintang yang peminat eyeliner ketat, menaikkan solek mata beliau dengan memakai eyeshadow lembut, sedikit berasap, dan apa yang kelihatan seperti eyeliner berwarna coklat. Leretan gloss bibir merah jambu terus memberi tumpuan kepada solek mata Markle, dan terus membuktikan bahawa dia mempunyai pertalian untuk kecenderungan kecantikan kesayangan 90-an kegemaran semua orang. Kening yang dipapanya dan berseri, kulit bersinar membulatkan rupa. 

VIDEO: Kecantikan Sekolah: Blowout Meghan Markle

Dikombinasikan, Markle mudah rendah, chignon longgar, mata berasap, dan lip gloss merah jambu telah menetapkan standard kecantikan diraja yang baru. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − 45 =

map