Meghan Markle’s Dad Datang untuk Princess Diana Dalam Temuduga 9-Jam

Seperti Real Housewives, bapa Meghan Markle, Thomas, menjadi sesuatu yang berterusan dalam kitaran berita selebriti.

Gelaran utama terbaru yang berusia 74 tahun itu mengambil borang dalam temu bual 9-jam (!) Dengan Mail pada hari Ahad, di mana dia membuat beberapa komen yang paling keradangan tentang keluarga diraja itu.

“Saya memberitahu anda, saya telah mencapai had saya dengan Meghan dan Keluarga Diraja,” katanya kepada penerbitan “Saya enggan tinggal diam.”

Selain keengganannya untuk bermain dengan peraturan, Markle Sr. merendah diri juga: “Apa yang menjijikkan saya adalah keunggulan Meghan,” lanjutnya. “Dia akan tiada apa-apa tanpa saya. Saya buat dia Duchess dia hari ini. Segalanya yang Meghan, saya buat dia. “

OK, OK, kami telah mendengar semuanya sebelum … Dia suka Meghan, keluarga diraja memusnahkannya, dia perlu menyambung semula dengan ayahnya yang dia sayang, dsb. Tapi kali ini, Markle mengambil vitriol untuk raja-raja satu langkah lebih jauh dan memutuskan untuk mengambil tembakan di ibu terlantar Putera Harry, bakal mertua Princess Diana.

(FILE) 50 Years Since Birth Of Diana, Princess Of Wales On July 1
Tim Graham / Getty Images

Pertama dia semua pasukan Diana, memberitahu Surat bahawa keluarga Diraja mempunyai “Meghan merawat ayahnya dengan cara ibu Putera Harry, Princess Diana, akan merasa benci. Bukan itu yang Diana berdiri.” Tetapi kemudian dia menarik balik pujiannya yang semestinya, menjelaskan, “Putri Diana dikreditkan dengan menukar Keluarga Diraja, tetapi dia tidak sempurna. Dia masih sangat salah seorang daripada mereka. “

“Saya fikir Meghan yang akan membawa mereka ke Abad Ke-21, jika mereka akan membiarkannya,” katanya. Bapa tahu yang terbaik, betul?

Rupa-rupanya tidak menghiraukan bahawa komennya tentang Diana akan memisahkannya lagi dari menantunya, Markle menyusul segmen Di-bashing dengan berkongsi, “Saya tidak peduli jika Harry tidak pernah bercakap dengan saya lagi, saya akan bertahan.” Baik untuk mengetahui.

Ceri di atas? Satu sentimental berteriak-teriak kepada tradisi British berabad-abad: “‘Siapakah yang merawat hari-hari ini tentang mahkota lama yang berdebu?”.

BERKAITAN: Chrissy Teigen Melancarkan Dad Meghan Markle untuk Drama Judul Terkini

Walaupun komen balasan bagi pihak keluarga diraja tidak mungkin timbul, komuniti Internet telah melakukan bahagiannya dalam mempertahankan kehormatan mereka.

C’mon Thomas, sudah cukup.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + = 2

map