Meghan Markle’s Ireland Tour Rutin Rutin Adakah Jadi Mengejutkan

Ketika dalam lawatannya ke Ireland dengan Putera Harry, Duchess of Sussex, Meghan Markle, memecah tiga pakaian (dan cantik cantik) dalam satu hari. Tetapi apa yang lebih menarik? Hakikat bahawa Markle melakukan solek sendiri untuk majlis itu. 

Tiada jenaka. Menurut satu siri komen Instagram oleh artis solek pernikahannya Daniel Martin, ternyata Meghan Markle telah mencipta semua keindahan alam yang bersinar itu sendiri. Sekarang itu kemahiran. 

Selepas seorang commenter bertanya kepada Martin jika dia berada di Eropah, dia menjawab, “Saya tidak, dia mengalahkan cawan itu sendiri!” Dia mengesahkan fakta itu lagi kemudian dalam jawapan yang lain kepada seorang pengulas. “Dia melakukan solekannya untuk ini.” 

Meghan Markle Ireland Makeup
danielmartin / Instagram

BERKAITAN: Lihat Putera Harry Adorably Scold yang berusia 3 Tahun untuk Menyentuh Rambut Meghan Markle

Ucapan solek terdiri daripada mata berasap neutral, gincu merah jambu pucat, pemerah pipi yang paling halus, rapi, kening penuh, dan panjang, tetapi bulu mata semulajadi. Ucapan kulitnya juga disimpan dengan mudah dan semulajadi, kerana frecklesnya bersinar. 

Masterclass solek yang diketuai oleh Meghan Markle pasti diperlukan. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 + = 25

map