Melania dan Donald Trump secara ringkas melihat Eclipse Solar tanpa gelas

Keluarga Pertama mengambil masa untuk menyaksikan gerhana matahari pertama sejak 1979 pada petang Isnin.

Presiden Donald Trump, First Lady Melania Trump, dan anak mereka, Barron yang berusia 11 tahun, melangkah ke balkoni Rumah Putih untuk menyaksikan fenomena alam.

tk
Imej Andrew Harnik / AP

Untuk majlis itu, Melania memakai pakaian tanpa lengan hitam berjalur dengan cermin mata hitam yang besar dan gelap. Dia kemudian beralih ke cermin mata hitam pelindung orang di seluruh negara yang dinasihatkan untuk memakai sambil menonton acara siang hari. Barron, dalam polo putih, memakai cermin mata pelindungnya juga.

tk
Mark Wilson / Getty

Dan walaupun para pakar berulang-ulang memberi amaran tentang bahaya menatap langsung ke matahari, kedua-dua Donald dan Melania memandang ke langit cermin mata hitam selama beberapa saat. Tonton mereka berbuat demikian di sini:

Menurut Hiburan Mingguan, seorang Pembantu Rumah Putih juga terdengar berteriak, “Jangan tengok,” pada Presiden.

tk
Mark Wilson / Getty

BERKAITAN: Melania Trump Wears Red Dior Skirt Suit untuk Bertemu Wanita Pertama Perancis

Sekiranya anda masih terpesona untuk melihat seketika gerhana hari ini (atau semasa gerhana matahari jumlah keseluruhan di A.S. pada tahun 2024), dengar: Pakai gelas!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 − 70 =

map