Melania Trump Dons Flapper-Style Dress untuk Menghadiri Konsert Sidang Kemuncak G20

First Lady Melania Trump mengiringi suaminya untuk persembahan di dewan konsert Elbphilharmonie di Hamburg, Jerman, pada hari Jumaat sebagai sebahagian daripada aktiviti Hari 1 di Sidang Kemuncak G20.

Pemimpin dunia dan pasangan mereka berkumpul di acara itu, membentuk kumpulan yang kuat termasuk Perdana Menteri Kanada Justin Trudeau dan isterinya Sophie Grégoire Trudeau, Presiden Perancis Emmanuel Macron dan isteri Brigitte Macron, dan Kanselir Jerman Angela Merkel dan suaminya Joachim Sauer, dan .

Melania Trump - G20 Summit
Sean Gallup / Getty

Melania Trump tiba di konsert itu dengan pakaian bergaya tanpa lengan putih yang meledak di bawah lututnya. Model bekas Slovenia berpasangan dengan ensembur fringed dengan set sepadan dengan pam bertumit tinggi putih.

Melania Trump
PATRIK STOLLARZ / AFP / Getty

BERKAITAN: Melania Trump Memakai Pakaian Delima Colorblock untuk Bertemu Wanita Pertama Poland

Pada hari Khamis wanita pertama pergi untuk melihat yang lebih bersemangat ketika dia melangkah keluar di Poland memakai pakaian colorblock Delpozo dengan panel terang dan pam magenta berani.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − = 32

map