Melania Trump memuji Chelsea Clinton untuk mempertahankan Barron Anak lelaki berusia 11 tahun terhadap Cyberbullies

Ia tidak mudah berkembang di White House. Dan tidak ada yang tahu bahawa kenyataan itu menjadi kenyataan lebih daripada bekas anak perempuan pertama, Chelsea Clinton, yang menghabiskan masa remaja di bawah pemerhatian awam sementara ayahnya, Bill Clinton, berkhidmat pada masa presidennya dari 1993 hingga 2001. Sememangnya, dia bersimpati selama 11 tahun – Barron Trump, dan telah datang ke pertahanannya dua kali dalam satu minggu.

“Dear Matty-Barron adalah KID, tidak ada anak yang perlu dibincangkan dalam cara hidup seperti di bawah atau di dalam talian. Dan untuk orang dewasa berbuat demikian, kerana malu,” katanya menulis sebagai tindak balas kepada tweet yang dibuang sejak dikritik Anak lelaki bongsu Presiden Trump.

Satu lagi mesej membuktikan bahawa Clinton mempunyai hak berpendapatan selepas sebuah penerbitan media menerbitkan sebuah kisah bertajuk, “Sudah Tinggi Masa Barron Trump Bermula Berpakaian Seperti Dia Di Rumah Putih.”

Pemain berusia 37 tahun itu menjawab: “Ia adalah masa yang paling lama media & semua orang meninggalkan Barron Trump sahaja & biarkan dia mempunyai zaman kanak-kanak kecil yang dia patut.”

Melania Trump, yang sebelum ini menyatakan bahawa dia berharap untuk memerangi cyberbullying semasa masa sebagai Wanita Pertama, berterima kasih kepada sokongan Chelsea dan mengambil Twitter untuk mengucapkan terima kasih kepada ibu kedua kerana memulihkan anaknya. “Terima kasih @ChelseaClinton – sangat penting untuk menyokong semua anak-anak kita dalam diri mereka sendiri! #StopChildhoodBullying.”

BERKAITAN: Chelsea Clinton: Bagaimana Menstruasi dan Penyusuan Stigmas “Menghukum Wanita”

Ini adalah kali ketiga bahawa Clinton telah menganjurkan Barron. Kembali pada bulan Januari semasa kemenangan Presiden Trump, dia menulis, “Barron Trump berhak mendapat peluang setiap kanak-kanak – untuk menjadi anak kecil. Berdiri untuk setiap kanak-kanak juga bermakna menentang @ POLIS polisi yang menyakiti anak-anak.”

Teruskan usaha yang baik, Chelsea! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 1 =

map