Melania Trump Sebenarnya Sungguh Nakutkan Selepas Tangannya Dengan Putin

Melania Trump sedang mencari pelbagai jenis #shook minggu lepas di Helsinki, Finland. 

Masa muka Donald Trump dengan Presiden Rusia Vladimir Putin adalah, uh, bersejarah untuk mengatakan sekurang-kurangnya. POTUS menghadapi ancaman serius kerana bukan sahaja memuji rakan sejawatannya yang kontroversial, tetapi pada mulanya percaya kepada pemimpin Rusia ketika dia mengatakan bahawa Rusia tidak melakukan campur tangan dalam pilihan raya AS 2016 ini walaupun fakta bahawa agensi perisikan AS telah menuduh 12 agen Rusia untuk menggodam Jawatankuasa Nasional Demokratik dan kempen Clinton beberapa hari sebelum itu. Dan, dengan nota yang lebih ringan (kami rasa?), Trump membuat perkara-perkara yang menyenangkan lebih janggal selepas melemparkan bola sepak Putin membantunya ke pangkuan isterinya, Melania.

Presiden of Russia and the United States meet in Helsinki
Valery Sharifulin / Getty Images
Presiden of Russia and the United States meet in Helsinki
Valery Sharifulin / Getty Images

Tetapi tidak ada yang mendahului ini.

Twitter telah membuang rakaman dari pertemuan itu dan sekarang, semua orang menunjukkan bahawa beberapa saat selepas menjatuhkan tangan Putin, ungkapan Melania mencairkan ke dalam seram yang mutlak. Lihat, kami tidak sepadan dengan sesiapa di Brady Bunch ini, tetapi bolehkah anda menyalahkannya? Sekiranya kita terpaksa menyapa seseorang yang digambarkan sebagai “pemburu dan pembunuh” oleh John McCarin, yang juga mempunyai tali pinggang hitam dalam judo, kita akan menjalankan cara lain.

Dalam klip itu, Melania mula-mula kelihatan tidak sabar untuk menggoncang tangan Putin, tersenyum kepadanya, membuat hubungan mata, dan mungkin mengatakan sesuatu sopan. Tetapi beberapa saat selepas mereka menyentuh, wajahnya jatuh ke tanah dan sememangnya, dia kelihatan terkejut.

Melania Face Lead
YouTube / NBC News

“Dia takut mati,” kata seorang pengguna di Twitter. Ada yang menawarkan empati mereka: “Saya mula merasakannya.”

BERKAITAN: Istana Sebenarnya Menjawab Rumor Itu Putera Willliam dan Putera Charles Snubbed Trump

Dia kelihatan macam ini, huh?

Siapa tahu bahawa Melania benar-benar berfikir, tetapi kita tahu bahawa pada masa lalu, pakar badan telah mengesahkan bahawa untuk penampilan diplomatik tertentu, bahasa tubuh wanita Pertama menyampaikan bahawa dia lebih suka berada di tempat lain, menyamar sebagai “mayat” dan menunjukkan ekspresi yang menunjukkan “ketakutan sedikit.” Mungkin dia hanya gembira Donald tidak cuba untuk memegang tangannya lagi?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 39 = 49

map