Melawan kuman dengan selamat dengan Luxe, All-Natural Hand Sanitizer ini

Tidak ada yang benar-benar glamor tentang melawan bakteria, tetapi bagaimana jika kami memberitahu anda terdapat alternatif pengganti kepada pembersih tangan bawah $ 5 yang anda gunakan pada masa lalu? Selain berbau besar, kegemaran kami juga melembapkan kulit. Paling penting, tidak seperti kebanyakan orang lain di pasaran, empat ini bebas dari triclosan, sebatian antibakteria yang beberapa kajian mencadangkan mungkin memberi kesan buruk kepada kesihatan.

Jurlique Moisturizing Hand Sanitizer
Pelembap ringan dalam formula semulajadi ini akan meninggalkan anda dengan silkiest tangan, dan bau segar akan memohon semula apabila anda mendapat peluang. ($ 15; birchbox.com)

Frais Spa Sanitizer Tangan
Pembersih bukan toksik ini menghapuskan 99.9 peratus daripada semua kuman menggunakan alkohol tebu, manakala lapan minyak pati hidrat dan kulit aroma dalam proses. ($ 29; birchbox.com)

BERKAITAN: 4 Rahsia Kepada Tangan yang Lebih Muda

Aesop Kebangkitan Tangan Pembasuh Cuci Bilas
Disemai dengan jeruk mandarin dan lavender, gel kering cepat Aesop membunuh mikrob sambil menambah kelembapan. Botol saiz perjalanan adalah sesuai untuk tergelincir ke dalam klac anda untuk digunakan semasa keluar malam. ($ 10; net-a-porter.com)

Jao Hand Refresher
98.5% semulajadi, gabungan Jao menangani bakteria yang sukar – fikir strep dan staph – hanya seminit. Bonus: Minyak terapeutiknya mempunyai aroma seperti spa (berfikir: bijaksana, geranium, kayu putih, dan chamomile) yang merupakan perubahan yang dialu-alukan dari bau pembasmian kuman standard. ($ 10; jaobrand.com)

Video Berkaitan: InStyleEditor-at-Large Adakah Loving Jergens Pelembap Kulit Basah

PHOTOS: 50 Tips Penjagaan Kulit Terbaik sepanjang masa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 1

map