Memanggil Semua Peminat Beku! Mencipta Tanda Tangan Bentuk Elsa Elsa

Seperti citarasa lagu “Let It Go,” Beku Kami telah memukau dengan kemuncak yang lain: Elsa ratu ais itu menandatangani tepi jari. Pada skrin kecil, pelakon Georgina Haig telah dilakonkan sebagai Queen Elsa Pada suatu masa dahulu, dan tidak mengejutkan di sini, tandatangannya ‘kelihatan seperti yang baik dalam kehidupan nyata kerana ia animasi. Jadi, ia adalah semulajadi bahawa kita telah diilhamkan untuk mencipta gaya yang menarik – itu dan ia seolah-olah cara yang sempurna untuk menyejukkan musim panas ini!

Pertama, sapukan helai anda ke belakang untuk menyembunyikan bahagian semulajadi anda, dan putar plait longgar, tiga helai bermula di pusat kepala anda. Kemudian, teruskan braiding di sebelah kanan. Sekiranya rambut anda licin sedikit, letupan tekstur atau syampu kering boleh membantu menambah cengkaman tambahan. Sebaik sahaja anda terikat dengan mengasah dengan elastik, gunakan jari anda atau sikat suis untuk membuat penampilan yang longgar, angin. Jangan bimbang jika ada tendrils yang longgar, kerana ia menambah rayuan Elsa. Sebagai sentuhan penamat, tambahkan beberapa permata rambut di sepanjang plait untuk melihat corak yang lebih sejuk. Kami sukakan Swirl Pins berlian buatan Karina ($ 6 untuk empat; ulta.com). Mist pada pelindung pelindung rambut, dan voila, anda sudah bersedia untuk mengambil kerajaan.

Lihat lebih banyak bintang memakai braids sebelah di galeri kami!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 5

map