Mempunyai Moment: Bob Haircuts Seperti Christina Hendricks, Jennifer Lawrence, Katharine McPhee, dan Nikki Reed

Jangan panggil ia comeback-bob sudah berada di sini selama bertahun-tahun! Gaya ini telah menjadi standard sejak tahun 1920-an, tetapi bintang-bintang seperti Jennifer Lawrence, Nikki Reed, dan Katharine McPhee baru-baru ini memberikan kehidupan baru klasik. Christina Hendricks adalah selebriti terbaru untuk melompat pada trend: Dia memulakan kerjayanya baru ‘di Lelaki Mad acara di New York City, dan membuktikan bahawa pemotongan serba boleh berfungsi pada hampir setiap bentuk wajah. Diilhamkan untuk membuat perubahan yang sama? Cetak gambar versi yang anda sukai supaya stylist anda dapat menyesuaikannya sesuai dengan anda. Bahagian-bahagian yang berliku-liku hendaklah dipotong bertentangan mengikut nisbah wajah anda-persegi atau muka bulat diimbangi dengan lapisan yang lebih panjang, sementara bentuk wajah yang lebih panjang boleh pergi dengan kepingan yang lebih pendek.

Lihat lebih banyak makeover rambut selebriti di galeri kami!

LEBIH: • Lelaki Mad Style Notes: Christina Included! • Daftar untuk Surat Berita Hair InStyle • Butiran mengenai “Haircut” Shag Jennifer Lawrence

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 6 =

map