Mencuri Gaya Pejabat Mireille Enos dari The Catch

Jika anda seperti kami, anda telah mengikuti fesyen drama baru Shonda Rhimes Tangkap sama seperti plot yang berpusing. Almari pakaian kerja terinspirasi Mireille Enos yang melampau di luar pakaian pejabat yang membosankan: Rok pensil memegang dengan butiran renda, pasangan warna yang tidak dijangka melengkapkan bukannya pertembungan, dan ’60s-esque minidresses merasa segar dengan cetakan moden dan aksesori yang minimum.

“Dia mungkin yang terbaik berpakaian P.I.,” pereka kostum Peggy Schnitzer ketawa, menggambarkan gaya Enos watak Alice Vaughan sebagai kuat, seksi, dan anggun, dengan sentuhan keseronokan. “Dia semua perniagaan apabila dia bekerja, tetapi apabila anda melihatnya dengan rakan sejawatannya, ada keupayaan untuk menjadi seksi dan feminin serta menggoda.”

Schnitzer mengambil inspirasi daripada wanita ikonik tahun 1960-an dan ’70-an semasa membina almari pakaian Enos, yang memetik The Thomas Crown Affair dan filem klasik Alfred Hitchcock sebagai rujukan. Mencampur siluet moden dengan gaya retro, dan menggunakan pelbagai kepingan tinggi, Schnitzer memberi kita apa-apa kecuali iri setiap minggu pada Tangkap. Oleh itu, secara semulajadi, kami memintanya untuk mengintip percikan eksklusif pada wajah serba boleh Enos dalam episod malam ini. Amaran: Sekiranya anda seorang penyiasat sebagai Alice Vaughan, anda mungkin mendapati almari pakaiannya mendedahkan rahsia dari episod yang berubah-ubah ini, juga.

BERKAITAN: Kenapa Mireille Enos Adalah Paus Olivia Seterusnya (dan Tangkap Adakah Obsesi TV Anda Seterusnya)

Setiap gadis memerlukan sweater kasmir yang sempurna di arsenal fesyennya. Pasangan Vaughan satu unta yang mewah dengan Peralatan (gambar di atas) dengan seluar Teori biru gelap untuk tempat kejadian di mana Schnitzer mengatakan watak itu perlu bergerak dengan mudah – dan bergerak melalui satu siri keadaan yang berubah dengan pantas. “Dia tidak boleh memakai pakaian atau skirt” untuk urutan ini, menurut Schnitzer.

Mireille Enos
ABC / Kelsey McNeal

Namun dalam adegan kilas balik yang penting, Enos dapat memamerkan salah satu minidresses tandatangannya. Schnitzer memilih lengan panjang ini, cengkaman Nili Lotan dengan bintik-bintik seperti zirafah kerana dia “mahu sesuatu yang lebih suka bermain daripada apa yang sebenarnya Alice memakai untuk bekerja” untuk adegan intim ini, intim dengan bintang Peter Krause bersama. Hmm, kilas balik sentiasa memberi petunjuk tentang sesuatu yang berair!

Mireille Enos 1
ABC / Kelsey McNeal

BERKAITAN: 7 Tips Sarah Jessica Parker untuk Membebaskan Boss Girl Dalam Anda

Dalam kehidupan sebenar, Enos menawarkan tali pinggang hitam berganda dalam Taekwondo dan “sangat tangkas dan sangat fizikal,” kata Schnitzer. “Dia boleh bergerak, dan gadis itu boleh berjalan di tumit – ia sangat mengagumkan!” Untuk pakaian yang mengelilinginya dari siang ke malam, dan terus ke dalam tindakan, Schnitzer berpasangan dengan renda pensil Dolce & Gabbana renda hitam dengan turtleneck kulit hitam ketat dari Club Monaco, dan sepasang kasut lutut tinggi dari Via Spiga. Ini formula (skirt pensil + baju sejuk ketat atau blaus) yang berfungsi dengan baik pada tubuh Enos dan “menjembatani jurang lama dengan moden,” kata Schnitzer.

Apa lagi yang boleh anda harapkan dari episod penting malam ini? Satu perkara yang pasti: lebih fesyen. Cari dua adegan penting dengan nombor berani. Givenchy pakaian krim lengan panjang dengan leher V-leher dan cinched akan memantapkan status bos gadis Vaughan apabila dia membuat pintu masuk yang tidak dapat dilupakan ke pejabatnya. Dan, rok pensil Dolce & Gabbana cranberry dengan butang berwarna merah muda turun blus ketika Vaughan perlu menonjol di tengah-tengah orang ramai. “Ia kelihatan luar biasa dengan pokok dan bangunan,” kata Schnitzer. “Apa yang kamu lihat adalah dia.”

BERKAITAN: 11 Rancangan TV dan Istimewa untuk Menonton pada April 2016

Sedia untuk terkejut? Segalanya datang bersama-sama – termasuk pakaian-dalam episod “titik balik” ini. Tune in to Tangkap malam ini pada pukul 10 malam. ET pada ABC.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + = 14

map