Mengapa Bowl Puppy adalah Hal Paling Penting untuk Menonton di Super Bowl Ahad

Acara sukan terbesar tahun ini hampir di sini-dan kami tidak bercakap bola sepak. The sebenar merawat pada Super Bowl Sunday ialah Puppy Bowl. Menerbangkan pukul 3 petang ET / PT di Animal Planet, acara tahunan ke-12 mempunyai 84 anak anjing yang bersedia untuk diterima pakai dari 44 organisasi penyelamat di seluruh negara. Dan setakat ini, permainan tahun ini sedang bersiap untuk menjadi lebih baik dari sebelumnya.

Salah satu anak anjing Instagram paling terkenal, Doug the Pug, telah dihentikan oleh pejabat Animal Planet untuk membuat pilihan teratasnya untuk draf fantasi Puppy Bowl XII. Kemudian pada hari Rabu, Uber melancarkan perkhidmatan penghantaran anak anjing yang satu-hari sahaja, membawa bayi bulu yang diterima pakai untuk perniagaan di sekitar bandar terpilih selama 15 minit “genangan genangan” dengan harapan untuk mencari mereka selama-lamanya rumah sementara kami semakin dipompa untuk kickoff anjing.

Puppy Bowl XII various production photos from the taping of the event.
Damian Strohmeyer

BERKAITAN: Coldplay Mengesahkan Penampilan Beyonce untuk Pameran Super Bowl Halftime

Selepas merangkumi barisan permulaan dan pemain sandaran pada animalplanet.com, pasukan tahun ini (#TeamRuff dan #TeamFluff) sudah kelihatan memberi beberapa gol skuad utama. Walaupun beberapa pesaing-yang berusia antara 12 hingga 20 minggu-kelihatan agak tidak pasti tentang debut stadium yang akan datang, yang lain kelihatan lebih bersedia untuk keluar di sana, mengejar beberapa mainan mengunyah, dan menjilat anak anjing itu. (Hanya lihat # 34 dalam barisan itu, Rugby: wang kami adalah pada terrier berusia 19 minggu untuk menyampaikan beberapa kemahiran yang sangat sporty kerana dia tidak dapat berhenti bermain dengan mainan kamera semasa penggambaran foto.)

Puppy Bowl XII various production photos from the taping of the event.
Damian Strohmeyer

Sama ada anda membuat draf fantasi anda sendiri dalam talian atau hanya menonton keseronokan, ini adalah satu-stop-shop untuk semua perkara puppy pada hari Ahad. Cam Newton tidak mempunyai apa-apa pada cawan comel ini.

Puppy Bowl XII various production photos from the taping of the event.
Damian Strohmeyer

Tambahan pula, apabila pups berehat, anda boleh mendapatkan penetapan kucing anda. Kitty Half-Time Show memberikan Coldplay dan prestasi Superbowl Beyonce yang dikendalikan untuk wangnya, memaparkan pengambilalihan kucing yang diilhami oleh San Franscisco. Anda juga akan dirawat sebagai “Hall of Mood Puppies of Fame” sepanjang program dua jam, memperkenalkan pemain warisan dari masa lalu sambil mempromosikan penggunaan haiwan yang lebih tua. Bekas MVP, jika anda akan.

PUPPY BOWL XII
Damian Strohmeyer

BERKAITAN: 13 Anjing yang Anda Perlu Ikut di Media Sosial

Bahagian yang terbaik adalah, anda tidak perlu risau tentang menetapkan DVR anda. The Puppy Bowl akan disiarkan pada ulang sehingga 3 a.m ET / PT, jadi anda boleh memastikan anda tidak terlepas satu tujuan atau matlamat lapangan. Dan jika anda terlalu teruja untuk menunggu sehingga Ahad, anda boleh mendekati tindakan terlebih dahulu-lebih hampir, sebenarnya. Sebelum pra-rakaman khas yang disediakan, anda boleh mendapatkan pandangan mata anjing dari permainan mangkuk ini dan merasa seperti anda berada di lapangan dengan menonton latihan beramai-ramai anjing melalui pengalaman realiti maya Animal Planet. Sekarang duduk, berehat, dan menikmati bola sepak bola.

PUPPY BOWL XII
Damian Strohmeyer
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 6

map