Mengapa Christy Turlington Burns Suka Berjalan dan Yoga

Kami mengejar supermodel dan pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif organisasi pemberian ganjaran, Count Mother Counts, Christy Turlington Burns, pada malam Khamis di penggubal dana LoveEMC tahunan ketiga, Satu Malam untuk Memperolehi Kesihatan Ibu, dan dia mempunyai banyak untuk mengatakan untuk kekal sihat.

EMC, sebuah organisasi yang didedikasikan untuk membasmi kematian ibu yang tidak perlu di seluruh dunia, telah menjadi projek terbesar Turlington Burns sejak ditubuhkan pada tahun 2011. Tetapi ketika dia tidak sibuk membantu menyelamatkan nyawa, anda boleh menemuinya di studio yoga atau keluar dua dari cara dia berkata dia suka tetap aktif.

“Berjalan dan yoga, itu perkara saya,” katanya InStyle. “Saya menjadi pelari pada tahun 2011 apabila saya berlari maraton pertama saya di New York City dan saya berlari enam setakat ini, “tambahnya.” Saya fikir, ‘Saya mempunyai dua anak dan saya boleh melakukan ini dua kali dan saya akan menjadi “Empat lagi maraton dan sepuluh setengah maraton kemudian, Turlington Burns tidak menunjukkan tanda-tanda perlahan, dan terima kasih kepada yoga kerana membantu menjaga dia.” Saya telah melakukan yoga terutamanya sejak 30 tahun yang lalu, jadi saya rasa seperti itu mungkin dijaga dengan baik badan saya. “

VIDEO: 3 Latihan Anda Boleh (Mudah) Sneak Into Your Workday

Turlington Burns mendedahkan bahawa dia bermula setiap hari dengan beberapa bentuk aktiviti fizikal, sama ada ia berjalan melalui kawasan kejiranan atau kelas yoga: “Sesuatu yang fizikal, sesuatu yang untuk saya dan yang membolehkan saya memotong dari elektronik dan semua perkara itu. Dan untuk benar-benar menetapkan niat saya untuk hari itu. ” Nasihat bijak memang.

BERKAITAN: Latihan untuk Perlumbaan? Ikuti Petua ini dari Christy Turlington Burns

Marathon mempunyai lebih banyak kepentingan untuknya, terima kasih kepada Marathon EMC, separuh maraton, 5K dan pasukan 10K di seluruh negara. “Latihan itu telah menjadi hebat dalam cara kami dapat membina komuniti … [dan] berjalan adalah metafora, terutamanya jarak berjalan … untuk kelahiran,” katanya. “[Marathoning and melahirkan] adalah perkara yang memerlukan masa yang lama, yang memerlukan banyak sokongan dan perhatian. Kami benar-benar semua mendapat manfaat dengan sambungan itu.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − = 86

map