Mengapa Claire Foy Melepaskan SAG Walaupun Memenangi Anugerah Utama

Apabila pemenang Prestasi Cemerlang oleh Pelakon Wanita dalam Siri Drama di Anugerah SAG 2018 telah diumumkan, nama Claire Foy diumumkan, dan para penonton bertepuk tangan … hanya Foy tidak pernah datang untuk mengumpul piala.

Walaupun pulang ke rumah salah satu penghormatan teratas malam itu, MahkotaWanita terkemuka itu tidak dapat ditemui di Anugerah Pelakon Skrin Guild pada malam Ahad. Pelakon itu mengalahkan orang lain yang hadir untuk persembahan itu, termasuk Elisabeth Moss dan Millie Bobby Brown, tetapi Foy mempunyai alasan yang baik untuk melangkaui upacara tersebut. Bintangnya Matt Smith mendedahkan mengapa.

TK
Netflix

“Dia tidak berada di sini saya takut, dia sedang penggambaran, dia sedang membuat penggambaran yang sangat berjaya, dan dia di Berlin, di mana ia mustahil sejuk,” katanya. Akses Hollywood di atas permaidani merah. “Dia menang pada tahun lepas, saya tidak pasti dia akan memenanginya sekali lagi, tetapi ia bagus untuk dijemput ke pesta.”

Foy sedang mengerjakan thriller itu The Girl in the Spider’s Web, di mana dia bermain Lisbeth Salander.

BERKAITAN: Pelakon-pelakon ini dari The Mahkota Lihat Persis Seperti Rakan Kongsi Diraja Sebenarnya

Hiburan Mingguan melaporkan bahawa pengeluaran filem itu akan berlaku di Berlin dan Stockholm pada bulan ini jadi, pada akhirnya, ia tidak benar-benar mengejutkan bahawa dia terpaksa melangkau sebahagian daripada musim anugerah.

Apabila anda perlu bekerja, anda perlu bekerja. Dengan etika kerja itu, tidaklah menghairankan jika dia membawa pulang lebih banyak penghargaan di masa depan, walaupun dia tidak boleh selalu menerima mereka secara peribadi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − 69 =

map