Mengapa Jaimie Blindspot Alexander Suka Tattoos Wataknya: “Jika Saya Tidak Seorang Pelakon, Saya Akan Dilengkapi Sepenuhnya”

NBC’s Titik buta kembali untuk ansuran kedua musim pertama yang mencengkamnya, dan kami memilih di mana kami berhenti dengan Jane Doe (dimainkan oleh Jaimie Alexander) dan masa lalu misteriinya. Bagi Alexander, kembalinya pertunjukan bermakna tergelincir kembali ke dalam tisu badan penuh wataknya. Kami mengejarnya untuk mendapatkan kesilapan pada apa yang ia suka untuk mendapatkan semua dakwat yang dicat. Jadi dia suka melihatnya? “Saya sangat menyukainya,” katanya. “Sekiranya saya bukan seorang pelakon, saya akan menjadi lengan sepenuhnya. Hampir setiap orang yang saya bekerjasama diliputi dalam tats.”

Alexander mengatakan bahawa ada, bagaimanapun, ketika tinta salahnya menimbulkan dilema karpet merah. “Saya memakai pakaian Armani berwarna pelangi ke Emmys tahun lepas, yang saya pilih sebahagiannya kerana saya terpaksa menyembunyikan cat badan itu kerana saya tidak dapat memakannya sebaik sahaja saya terpaksa hadir untuk anugerah,” katanya. menerangkan. “Ia menjadi pakaian paling berat kedua yang pernah mereka buat.”

BERKAITAN: Jaimie Alexander pada Bagaimana Dia Hampir Ditangkap (Naked) Semasa Taping Titik buta

Satu lagi almari pakaian dari rahsia Titik buta set? Oleh kerana masa permohonan yang panjang, Alexander hanya sukan tatu palsu pada bidang kulit yang akan didedahkan pada kamera. “Ia mengambil lapan jam untuk memohon dari kepala hingga kaki,” katanya. “Jadi, pada hari-hari ketika saya memakai lengan tiga suku, kita akan melakukannya dengan cukup tinggi di tangan saya supaya kelihatan realistik jika lengan saya akan ditarik. Apabila saya sedang menari adegan perjuangan, kami pastikan anda ‘t melihat batang tubuh saya kerana saya biasanya tidak mempunyai tatu di sana-saya memakai topi tangki di bawah baju saya dan memasukkannya ke seluar saya supaya ia tidak naik. “

Jamie Alexander Blindspot Episodic Embed
Virginia Sherwood / NBC
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 − 30 =

map