Mengapa Mandy Moore Merasai Seksual dalam Jeans dan Tee

Apabila datang kepada pilihan fesyennya hari ini, Mandy Moore telah memakai pakaian 70-an dan 80-an yang terinspirasi, terima kasih kepada peranan utamanya dalam rancangan TV hit Inilah kita, serta beberapa gaun permaidani merah yang luar biasa seperti nombor tentera laut yang menjunam di Golden Globes pada bulan Januari. Tetapi IRL, Moore adalah lebih daripada seluar jeans dan baju jenis T-shirt, yang juga menjadi pakaian yang dia rasa paling seksi di.

“Berada dalam sesuatu yang saya tidak perlu futz dan finagle dan seperti tarik dan tarik ke bawah [sangat penting],” katanya. InStyle pada persembahan Alice & Olivia musim gugur / musim sejuk 2017. “Ia semua berfungsi dan saya menghargai semuanya, tetapi jika saya akan pergi pada tarikh atau sesuatu, seluar jeans, baju T-shirt, sepasang tumit, jaket kulit yang baik, dan bibir,” katanya. “Itu [gabungan] sentiasa membuat anda berasa baik.” Kami pasti mendengarnya.

VIDEO: Semua yang Anda Perlu Tahu Mengenai Inilah kita

 

Moore telah melalui transformasi gaya yang agak lama, yang pasti akan berlaku apabila kerjaya anda merangkumi dua dekad, satu dekad menjadi era jeans dan top-musim yang paling rendah. “Saya rasa lebih selesa dengan diri anda dan dalam hidup anda, lebih mudah mengambil risiko dan menjadi lebih berani,” katanya. “Saya fikir saya lebih seronok dan saya tidak mengambilnya dengan serius seperti yang saya lakukan ketika saya masih muda,” katanya. “Saya fikir, ‘Ini semua akhirnya semua akan pergi ke acara ini atau pakaian apa pun yang saya pilih.’ Dan sekarang saya suka, ada banyak masa untuk bersenang-senang dan berada pada masa ini dan menikmati diri saya sendiri. “

Dan tentu saja, kita terpaksa bertanya tentang hari-hari berambut perangnya, dan jika dia akan kembali. “Tidak,” katanya ketawa. “Tidak kecuali jika seseorang membuat saya, kecuali jika saya terpaksa bekerja, tetapi pilihan saya sendiri, atas kehendak saya sendiri, tidak.” Kami fikir dia kelihatan hebat sama ada cara.

Mandy Moore, Stacey Bendet, Kate Mara
Michael Stewart / WireImage

Moore kelihatan comel, seperti biasa, pada persembahan Alice & Olivia, dalam pakaian hitam putih, jaket kulit, dan pam strappy merah. “Saya sentiasa teruja melihat apa yang Stacey [Bendet] akan memasak,” katanya mengenai pereka jenama itu. “Ia semua boleh dpt dipakai dan moden dan suka bermain dan seksi dan menyeronokkan.” Bendet memberitahu kami bahawa koleksi itu diilhamkan oleh versi kecil buku yang digambarkan, The Enchantress of Florence. “Ia adalah kisah yang indah,” kata pereka itu. “Ia berlaku di antara Florence di Renaissance dan empayar di India, dan ia benar-benar mengenai seorang wanita yang membuat nasibnya sendiri di dunia manusia. Jadi itulah petikan saya ‘perubahan yang anda ingin lihat di dunia.'”

BERKAITAN: Mandy Moore dan Shane West Mempunyai a Berjalan untuk ingat Reunion dan Kami Sudah Menangis

Kate Mara, yang juga menghadiri persembahan itu, menyukai campuran Bendet ultra-feminin dan tomboy. “Itulah bagaimana saya suka berpakaian,” katanya. “Saya suka kombinasi itu kerana saya berasa paling yakin apabila saya berada di antara berpakaian maskulin dan super feminin.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 + = 42

map