Mengapa Model Nude NSFW Adakah Secara Sedikit Keseimbangan

Bagi Kanye West dan Kim Kardashian, apa-apa akhbar adalah akhbar yang baik. Dan tekan konteks-perhatian yang ketat-adalah tepat apa yang telah mereka rasakan pada tahun 2018.

Baru-baru ini, Encik West marah dunia dengan ucapannya yang berani dan menyinggung mengenai perhambaan menjadi “pilihan,” sementara isterinya, Kardashian, memenangi Donald Trump dan berjaya menjaringkan beberapa mata di jabatan pembaharuan penjara. Semua berita membuat tajuk utama!

Sekarang, mereka telah melakukannya sekali lagi berkat kempen Yeezy yang seksi. Untuk mempromosikan “Super Moon Yellow” Yeezy Desert Rat 500s sneakers, West menyeru jurugambar Eli Russell Linnetz (kolaborator sebelumnya) untuk menembak model perarakan semua memakai kasut, semua menyamar dalam seni (walaupun, pelik) dan sengaja mengejutkan kedudukan.

Imej-imej mendapat perhatian yang paling? Uh, mereka akan menjadi nudes.

#SUPERMOON

Satu jawatan yang dikongsi oleh Eli Russell Linnetz (@elirusselllinnetz) pada

Kempen ini juga termasuk model-model seperti Kirsten Noel Crawley dan kembar Shannon dan Shannade Clermont, serta Kourtney Kardashian kelihatan seperti, pasangan yang berpaut pada satu sama lain, wanita yang berpakaian hoodies, dan imej NSFW yang lain.

#SUPERMOON #AD

Jawatan yang dikongsi oleh Kristen Noel Crawley (@kristennoelcrawley) pada

#SUPERMOON #AD

Satu jawatan yang dikongsi oleh Shannon dan Shannade Clermont (@clermonttwins) pada

Secara semulajadi, tembakan kempen adalah kontroversi. Pengguna Twitter telah memanggil Barat, sambil menambah bahawa kempen itu adalah “menjijikkan” dan bertanya-tanya, “kenapa ini berlaku?” Yang mengingatkan kita: Anda mempunyai sejarah membuat keputusan pemutus yang bertentangan, yang semuanya berkaitan dengan obsesinya dengan Kim.

Ini rekap cepat, yang berfungsi sebagai peringatan bahawa kita mungkin tidak akan terkejut dengan aksi terakhirnya.

BERKAITAN: Kim Kardashian Threw Kanye West sebagai Parti Hari Lahir Kanye

Yeezy Musim 6

Daripada mengundang tetamu ke pertunjukan fesyen, West memutuskan untuk memperkenalkan garis Yeezy Season 6 dengan buku panduan. Pada bulan November, Kardashian melangkah dalam perarakan penampilan (kebanyakannya sepanjang satu hari) yang mendapati dia melakukan perkara-perkara biasa seperti memakan keropok es krim McDonald dan berhenti oleh FedEx, semuanya dihiasi dengan kepingan Spandex seperti Yeezy. Sudah tentu, kita kemudian belajar “paparan” paparazzi “terang”, tentu saja, untuk koleksi Barat.

Yeezy Season 6 – The Lookalikes

Tidak lama selepas itu, West memutuskan untuk bermain dalam persahabatan isterinya dengan selebriti 2000 yang dikasihi: Paris Hilton. Dia mengupah bintang TV realiti untuk turut berpakaian dalam pakaian Yeezy Musim 6, kali ini mencipta penampilan yang sama dengan Kim memakai hanya beberapa bulan sebelum ini. Untuk projek itu, beliau juga menjemput Jordyn Woods (model dan Kylie Jenner’s bestie), Amina Blue, kembar Clermont, serta Noel Crawley, antara lain.

�� # YeezySeason6 #ad

Satu jawatan yang dikongsi oleh Paris Hilton (@parishilton) pada

# YEEZYSEASON6 #ad

Jawatan yang dikongsi oleh HEIR JORDYN (@jordynwoods) pada

# YEEZYSEASON6 #ad

Satu jawatan yang dikongsi oleh saya AM PENGHARGAAN (@ amina.blue) pada

# YEEZYSEASON6 #ad

Satu jawatan yang dikongsi oleh Shannon dan Shannade Clermont (@clermonttwins) pada

# YEEZYSEASON6 #ad

Jawatan yang dikongsi oleh Kristen Noel Crawley (@kristennoelcrawley) pada

Yeezy Musim 4

Ketika melontarkan Yeezy Season 4, West menerima tindak balas selepas tweet yang dia cari “wanita berbilang kaum sahaja”. Peminat marah atas implikasi bahawa dia sedang mencari wanita yang hanya kelihatan hitam, tetapi tidak hitam-walaupun dia kemudian berkata langkah sepatutnya termasuk.

“Sepuluh ribu orang yang hadir tidak mempunyai masalah dengannya,” katanya dalam temu bual dengan Vogue. “Bagaimana anda mengatakan idea bahawa anda mahu semua variasi hitam? Bagaimana anda mengatakannya dengan tepat? “

Pada pameran yang sama, berpuluh-puluh model dibuat untuk berdiri di musim panas New York ketika mereka menunggu West untuk memulakan pameran. (Dia dan keluarganya sudah terlambat jam.) Beberapa model bahkan pingsan. 

Yeezy Musim 5

West membuat gelombang positif dengan melemparkan Halima Aden, model hijab-memakai yang sejak itu menjaringkan beberapa cover majalah utama, dalam pertunjukan landasan Yeezy Season 5.

Video Muzik “Terkenal”

Daya tarikan Barat dengan doppelgangers bukan sesuatu yang baru. Pada tahun 2016, dia menggugurkan video muzik “Terkenal” (lagu yang dia nyatakan dengan tegas, “Saya membuat yang terkenal” merujuk kepada Taylor Swift) dan termasuk pelbagai boneka kelihatan seperti anak patung-semua katil telanjang sebelah barat.

Klon A Kardashian dimasukkan, seperti Taylor Swift yang telanjang, serta tokoh yang menyerupai Rihanna dan Chris Brown, Caitlyn Jenner, Anna Wintour, Donald Trump, Bill Cosby, dan George W. Bush. Nampaknya, keseluruhan konsep itu diilhami oleh lukisan Vincent Desiderio yang “Tidur.”

Yeezy Musim 8

Minggu ini, Kim Kardashian difoto gaya paparazzi dalam dua oren monokrom dan biru Yeezy-esque kelihatan seperti itu, menurut hairstylist Chris Appleton, telah direka untuk Yeezy Season 8. Kardashian berpose dengan kakaknya, Kylie Jenner, dalam satu tangkapan.

Blue Black @kimkardashian # yeezyseason8 #chrisappletonhair @makeupbyariel

Satu jawatan yang dikongsi oleh Chris Appleton (@ chrisappleton1) pada

�� # yeezyseason8 @kimkardashian #chrisappletonhair @makeupbyariel

Satu jawatan yang dikongsi oleh Chris Appleton (@ chrisappleton1) pada

Sesuatu yang akan datang …. �� @kimkardashian #chrisappletonhair @makeupbyariel

Satu jawatan yang dikongsi oleh Chris Appleton (@ chrisappleton1) pada

Walaupun pengesahan projek dari Barat sendiri belum selesai, kita tahu satu perkara: dia lebih dari klon, buat masa ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 − 85 =

map