Mengapa Puteri Charlotte Bernilai $ 1 Bilion Lebih Banyak Ekonomi British Daripada Prince George

Persaingan syaitan-tetapi menjadikan mereka raja. 

OK, jelas Prince George, 4, dan Puteri Charlotte, 3, tidak secara harfiah dalam persaingan, tetapi apabila ia mempengaruhi pengaruh keseluruhan, Charlotte mempunyai kelebihan-dan ia mempunyai kaitan dengan impaknya terhadap ekonomi British. (Tiada masalah.)

Seperti yang ternyata, George dan Charlotte membuat gelombang kewangan yang besar hanya dengan menjadi diri mereka yang comel. Walaupun tidak ada cara untuk menentukan cucu-cucu ratu tepat nilai bersih, di sana adalah cara menentukan pengaruh kanak-kanak ke atas pasaran U.K, dan mari kita letakkannya dengan cara ini: Charlotte mendapat kelebihan. 

Melihat kepada angka-angka itu, terdapat wahyu yang segera dan mengejutkan: Impak Princess Charlotte terhadap ekonomi British bernilai hampir satu bilion dan setengah dolar lebih lagi daripada Prince George. Reader’s Digest menganggarkan bahawa Charlotte bernilai $ 5 bilion, sementara kakaknya bernilai $ 3.6 bilion.

Puteri Charlotte net worth lead
Karwai Tang

Tidak buruk untuk sis kecil. Tetapi, adalah penting untuk diingat di sini bahawa nilai ini dikira berdasarkan anggaran anggaran ekonomi sepanjang hayat mereka, bukan dolar sebenar. Sekiranya anggaran-anggaran ini diterjemahkan ke dalam dolar yang dipegang, itu akan menjadikan Charlotte dan George lebih kaya dari Ratu Elizabeth sendiri, dan jelas tidak demikian. Pada dasarnya, ia menjadi kenyataan bahawa peminat keluarga diraja agak lebih cenderung untuk membeli pakaian yang dipakai oleh Charlotte daripada celana pendek yang dibuat oleh George, yang artinya Charlotte mempunyai pengaruh yang lebih ekonomis.

BERKAITAN: Putera Penglihatan Rasmi Putera Louis Di Sini, dan Mereka Diluar Adorable

Tetapi mengapa ini? Menurut The Telegraph, ia sekurang-kurangnya sebahagiannya disebabkan oleh “kesan Princess Charlotte,” di mana ibu bapa lain melihat apa yang Charlotte memakai dan kemudian membelinya untuk anak-anak mereka sendiri. Permintaannya begitu liar sehingga tuntutan pengundian 1 dalam setiap 5 ibu bapa menganggap puteri sebagai ikon gaya untuk anak-anak mereka sendiri, The Telegraph laporan.

Duke dan Duchess of Cambridge, Prince George, Princess Charlotte dan Prince Louis, mengikuti pembaptisan Pangeran Louis. �� oleh Matt Holyoak di Clarence House.

Jawatan yang dikongsi oleh Kensington Palace (@kensingtonroyal) pada

Walaupun impak ekonomi George dijangka kurang dari kakaknya buat masa ini, ia masih tidak ada apa-apa.

“Kanak-kanak diraja mempunyai kesan positif terhadap jualan pakaian dan mainan tertentu yang mereka pakai atau bermain dengan,” Ketua Pegawai Kewangan Jenama David Haigh Insider. “Dalam pengertian ini, mereka mempunyai kesan yang sangat mirip pada jenama sebagai ibu mereka, Duchess of Cambridge, yang mempunyai sentuhan Midas sebenar-semua yang dia sentuh berubah menjadi emas.”

Perkara yang sama boleh dikatakan untuk Meghan Markle, tambahan terbaru kepada keluarga diraja, yang keping kegemarannya diketahui menjual dalam beberapa minit setelah dikenal pasti.

BERKAITAN: Anda Mungkin Terlalu Ini Sassy Princess Charlotte Moment di Penginjilan Putera Louis

Charlotte mungkin beralih kepada emas dengan cara sendiri, tetapi jangan menangis untuk George dalam masa terdekat. Apabila dia menjadi raja suatu hari nanti, dia akan mewarisi manfaat yang dimiliki oleh neneknya, Queen Elizabeth, dan jika itu bukan kemenangan, kita tidak tahu apa yang. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 66 = 73

map