Menghidupkan Look Carpet Red Terbaik dari Anugerah SAG 2015

Anugerah Pelakon Skrin Malam Tonight ini pasti lebih besar dari sebelumnya. Dengan kurang dari satu bulan sehingga Anugerah Akademi, ia adalah masa utama Oscar-watch, dan pengkritik akan melihat kepada pemenang SAG untuk meramalkan siapa yang membawa pulang trofi dalam beberapa kategori yang dipertandingkan. Semua mata akan diberikan kepada Leonardo DiCaprio untuk melihat apakah dia menerima pulang anugerah The RevenantDan menilai peluangnya untuk memenangi Oscar pertama.

Duo Tina Fey dan Amy Poehler yang sentiasa lucu akan menyampaikan Carol Burnett Anugerah Pencapaian SAG Life, dan bintang-bintang seperti Idris Elba, Kristen Wiig dan Eddie Redmayne juga akan mengambil panggung.

Tindakan bermula pada pukul 8 malam. ET pada TNT dan TBS, tetapi sebelum pertunjukan, kami akan memalingkan mata kami ke permaidani merah, di mana bintang-bintang terbesar akan memamerkan corak gaya mereka. Dengan menjangkakan rancangan malam ini, kami melihat semula penampilan terbaik dari penyiaran tahun lepas, ketika Julianne Moore memberi kami iri pakaian yang serius dalam gaun hijau yang dihiasi. Emma Stone mengambil risiko dalam jaket merokok panjang dengan kemasan yang sempurna, manakala Felicity Jones kelihatan cantik dalam pakaian Balenciaga merah jambu pucat dengan bahagian atas satin.

PHOTOS: Semua yang kelihatan dari Anugerah SAG 2015 Red Carpet

Tangkap semua gaun yang tidak dapat dilupakan di sini sebelum menyesuaikan permaidani merah tahun ini pada pukul 6 petang. ET pada E!.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 + = 47

map