Menonton Demi Lovato Menghidupkan Kiss Pertama dengan Joe Jonas Akan Memberikan Anda Rama-rama

Demi Lovato tidak meninggalkan sebarang batu ketika datang ke masa lalu yang berprofil tinggi, kerana dia beralih untuk membebaskan dokumentari Netflixnya, Hanya Complicated. Sebagai persediaan untuk debut filem Oct. 17, Lovato dan dua kawan terbaiknya baru-baru ini bersama-sama menonton rakaman dari zaman kanak-kanak bintang pop, termasuk ciuman pertama dengan Joe Jonas.

“Perkara boleh menjadi sangat pelik atau menarik, saya tidak pasti,” kata pemain berusia 25 tahun itu pada awal klip itu. “Mungkin memalukan tetapi kita akan tahu.”

Kemudian mereka turun dari lorong ingatan, bermula dengan klip-klip Lucy Lovato yang bersaing dalam kontes kecantikan 2000. Seterusnya, adegan dari Disney Camp Rock mula bergulung, dan Lovato tidak dapat menghilangkan satu adegan tertentu membintanginya dan Jonas. “Oh, Tuhan saya, tunggu,” dia berseru melihat dirinya kelihatan bertentangan dengan nyalaannya yang ada di dalamnya. “Pada masa ini saya freakin ‘jatuh cinta dengan dia dalam kehidupan sebenar!”

Bintang pop bertarikh seketika pada tahun 2010 selepas penggambaran Camp Rock 2, dan masih tetap dekat. “Kami mempunyai cium pertama kami di kamera,” dia mendedahkan, memerah sedikit.

Hanya memerhati reminisinya memberikan kita rama-rama. Perhatikan Demi dan kawan-kawannya mengetuk nostalgia dalam video di atas dan menangkap Hanya Complicated pada Netflix bermula 17 Oktober.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 + = 72

map