Menyalahkan (atau Terima Kasih) Hailey Baldwin untuk Perhatian Baru Justin Bieber

Mesti kamu kumis, Justin?

Hailey Baldwin dan Justin Bieber gembira dengan cinta dan baru terlibat, tetapi ada satu perkara yang dapat membantunya meluncur batu berlian itu dari jari cincinnya: kumisnya. Seperti kami, Baldwin telah mempersoalkan pilihan sartorial Bieber dan penampilannya yang keren. Lihat, kita mendapat bahawa dia adalah bintang pop dan boleh melakukan apa sahaja yang dia mahu, namun, apabila dia tiba di wilayah scrumbro, kedengarannya seperti Baldwin tidak bersedia berdiri di sisinya.

Selepas Bieber mengesahkan pertunangan mereka dalam pasca Instagram, peminat bermata gila menangkap Baldwin membalas ulasan dari pengurus jalannya, Ryan Good, yang mencadangkan Bieber menanam kumisnya untuk majlis perkahwinannya (beri tahu kepada kami ketika itu, Ryan ?). Dia cepat-cepat melepaskan diri, “jangan berani beri dia idea itu awak gila.” Damn. “Berani” dan “gila” digunakan dalam satu ayat? Mereka bertarung dengan kata-kata.

Black tie optional. #CommentsByCelebs

Pos yang dikongsi oleh @ commentsbycelebs pada

Kami menganggap bahawa Baldwin bergurau, tetapi masih, berdebat untuk atau melawan kumis boleh membawa anda ke dalam masalah. Kerana anda bertanya, kami bersetuju dengannya. Justin, jika anda membaca ini, sila pastikan ia bersih dan bersih untuk hari besar anda.

Sebagai Marie Claire menegaskan, adalah mungkin Baldwin benar-benar ia keluar untuk stachenya, dan dia akan pergi sejauh menangguhkan perkahwinan jika dia tidak dicukur bersih. Ingat ketika Kim memohon Kylie untuk tidak menunjukkan rambut biru untuk perkahwinannya?

Menurut peminat yang baru-baru ini bertemu Bieber di New York, Baldwin menjadi alasan perubahannya. Rupa-rupanya, dia berkata, “Yeah Hailey membuat saya mencukurnya, tidak membuat saya tetapi kamu tahu …”

Kelebihan Miskin, Baldwin terdengar seperti dia mengepalai cinta.

“Tiada kata-kata yang dapat mengucapkan terima kasih saya,” dia tweet pada hari Isnin.

Bieber, anda tahu apa yang perlu dilakukan untuk memastikannya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − 73 =

map