Mereka Goggle Keselamatan yang jelas dari Kelas Sains Sesungguhnya Bergaya Sekarang

Gogal melihat-lihat plastik mengingatkan saya pada kelas anatomi sekolah menengah dan setiap ritus pra-remaja laluan: pembentukan katak.

Walau bagaimanapun, bagi yang lain, aksesori yang besar mengambil makna baru. label kontemporari berasaskan L.A. Brashy Studios mengambil isyarat daripada jenama seperti Chanel dan Celine dan melompat di atas kapal trend PVC. Sekiranya anda tidak terjebak, topi hujan plastik dan beg tangan yang jelas adalah semua kemarahan.

Mengambil mereka? “Keselamatan Eyewear,” seperti yang diterangkan di laman web. Dari jauh, gelas $ 25 boleh berganda sebagai bahan lain yang anda perlukan untuk penyelidikan saintifik. Tetapi sekarang bahawa kita telah melihat lagi, ini legit cukup sial sejuk. Mereka besar, dan bertentangan sepenuhnya dengan kecenderungan cermin mata hitam yang polarisasi. Bolehkah kita mengharapkan untuk menonton gaya jalan tetap menimbulkan gogal keselamatan mereka tidak lama lagi? Mungkin.

VIDEO: Lihat Pesta Perkahwinan Putera Harry dan Meghan Markle

Sekiranya anda memerlukan inspirasi tentang bagaimana ia boleh dipakai, lihatlah lebih jauh daripada suapan Instagram Brashy Studios.

[F ’17]

Satu jawatan yang dikongsi oleh Brashy Studios (@brashystudios) pada

[F ’17] [Calfskin Chaps]

Satu jawatan yang dikongsi oleh Brashy Studios (@brashystudios) pada

@ mengzheng1111 @____schwan

Satu jawatan yang dikongsi oleh Brashy Studios (@brashystudios) pada

Selain cermin mata, laman web ini label juga ditawarkan banyak barang-barang plastik dan kulit paten itu, tanpa menyentuh mereka, kita hanya tahu akan menjadi kuat dan clunky IRL.

Sebagai The Independent menunjukkan, Kaia Gerber dan Bella Hadid peminat jenama, jadi kita mungkin boleh mengharapkan salah seorang daripada mereka untuk melangkah keluar dalam gogal akhirnya.

#BellaHadid memakai @brashystudios pants��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Bella Hadid (@bellahnews) pada

Ini hanya menimbulkan satu soalan: Adakah anda membiarkan anak kecil anda meminjamnya untuk sekolah?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map