Meryl Streep Ingin Menjadi Pereka Kostum Sebelum Menjadi Pelakon

Meryl Streep telah dianugerahkan dengan Anugerah Kolaborasi Cemerlang pada upacara Perhiasan Pereka Kostum Selasa malam tetapi menurut James Corden, pemenang Oscar tiga kali lebih suka diiktiraf sebagai pereka.

Pertunjukan Akhir Lewat tuan rumah dan Streep’s Ke dalam hutan bersama-sama membentangkannya dengan anugerah itu dan, tentu saja, memecahkan beberapa jenaka ketika dia memperkenalkannya. “Ia bagus untuk melihat seseorang seperti Meryl akhirnya diiktiraf dengan anugerah. Maksud saya, apa yang dia akan lakukan dengan ini? Ini akan menjadi perhentian pintu untuk bilik Golden Globe, “katanya kepada orang ramai.

“Dan sebenarnya, dan ramai di antara kamu mungkin tidak tahu ini, malam ini agak mementingkan diri untuk Meryl, kerana pada asalnya, dia mahu menjadi salah seorang daripada anda. Dia mengajar dalam reka bentuk kostum. Ya, tetapi dia gagal. Maksudnya untuk kamu semua, kamu boleh katakan, saya lebih baik daripada Meryl Streep. ” 

Meryl Streep
Stefanie Keenan / Getty

Semua yang bercanda, dia tidak boleh menghormati Streep (yang akhirnya tamat pengajian Vassar dengan gelaran dalam drama dan memenangi biasiswa ke Sekolah Yale Drama). “Untuk menjadi benar-benar unik di dunia ini hampir mustahil. Tiada siapa yang menyukainya. Tidak akan ada, dan tidak pernah ada. Dan melupakan Oscars, Emmys, dan Golden Globes, dan SAG Awards, dan BAFTAs, itu adalah kesan kerja yang dimilikinya kepada semua orang di dalam bilik ini dan semua orang di dunia ini, “katanya..

BERKAITAN: Lihat Lihat yang Menakjubkan dari Anugerah Guild Designer Kostum

“Selama lebih dari empat dekad, dan pereka yang tak terhitung jumlahnya, Meryl menjadi definisi kolaborator yang terkenal. Jika anugerah ini tidak wujud, mereka mungkin akan menciptanya untuknya. “

Meryl Streep
Sipa USA

Streep, memakai gaun Valentino merah jambu, dengan rendah hati menerima kehormatan itu. “Ini sangat bermakna untuk saya … dan bukan kerana saya mahu menjadi seorang pereka pakaian, yang saya lakukan, tetapi kerana ibu saya benar-benar mahu menjadi seorang pereka pakaian. Halloween mungkin seperti agama-tidak, ia seperti berlari ke Minggu Fesyen. Beliau begitu kreatif, “katanya sebelum menumpukan perhatiannya kepada kolaborator tercintanya seperti pereka pakaian Ann Roth.

Meryl Streep
Christopher Polk / Getty

“Anda tidak pernah melihatnya dalam filem, benar-benar … masa penciptaan, benar-benar akan hidup. Untuk berada di dalam bilik dengan Ann, dan untuk berkongsi yang sama, oh gosh, itu hanya satu kejutan yang gembira, seperti orgasma serentak atau sesuatu. Ia adalah satu keajaiban kecil setiap kali ia berlaku. “

-Dengan laporan oleh Brandi Fowler

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

92 − 84 =

map