Meryl Streep Mendedahkan bahawa Dia Telah Dipukul: “Saya Memainkan Mati dan Menunggu Sehingga Pukulan Berhenti”

Di samping yang lain di Hollywood datang ke hadapan dengan akaun keganasan dan penyalahgunaan, Meryl Streep telah memilih untuk berkongsi pengalamannya sendiri.

Streep menyampaikan ucapan mengejutkan di Jawatankuasa untuk Melindungi acara anugerah tahunan Wartawan pada hari Rabu, dan dia bercakap tentang menghadapi keganasan fizikal dalam hidupnya sendiri. Semasa beliau mengucapkan terima kasih kepada wartawan wanita khususnya untuk keberanian mereka, pemenang Oscar mendedahkan pertemuannya dengan penyalahgunaan fizikal.

“Saya tahu sesuatu tentang keganasan sebenar-dua kali dalam hidup saya ketika saya terancam dan menangani keganasan fizikal sebenar, saya belajar sesuatu tentang kehidupan yang saya tidak tahu sebaliknya dan saya bernasib baik kerana naluri saya berkhidmat dengan baik, “Katanya, menurut Binatang Harian.

TK
Primo Barol / Agensi Anadolu / Getty Images

“Dalam satu kes, saya bermain mati dan menunggu sehingga pukulan berhenti menonton seperti orang mengatakan anda lakukan dari kira-kira 50 kaki dari tempat saya dipukul,” katanya. “Dan dalam contoh kedua, orang lain telah disalahgunakan dan saya hanya pergi sepenuhnya kacang dan pergi selepas lelaki ini. Tanya Cher-dia ada di sana. Dan pencuri melarikan diri, itu adalah satu keajaiban. “

BERKAITAN: Meryl Streep Memanggil Harvey Weinstein dalam Kenyataan Mengenai Tuduhan Seksual Mengenai Tindak Balas Seksual

Streep tidak menjelaskan lanjut atau mengatakan apabila perbuatan ganas ini berlaku, tetapi sebagai Orang nota, dia dan Cher bekerja sama dalam drama 1983 Silkwood dan Cher pernah berkata mereka menyelamatkan seseorang dari “penipu besar” di New York City.

“Kami datang kepada mereka yang kurang bernasib baik selama beribu-ribu tahun sebelum masa sekarang dan kerana kelemahan kami, kami menjangkakan bahaya yang kami harapkan, kami amat peka terhadapnya,” kata Streep dalam ucapannya. “Ini sangat berguna dalam kewartawanan penyiasatan tetapi juga dalam bertindak. “

Kami gembira bahawa Streep selamat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 + = 52

map