Mesej Kelebihan Badan Ashley Graham untuk 2017 Adalah Pelajaran untuk Kita Semua

Ashley Graham melangkah ke 2017 seperti yang dia lakukan pada 2016: dengan keyakinan diri. Yang paling hebat, yang tahun lepas menjadi model plus-saiz yang pertama Maxim dan juga Isu Sukan Sukan Illustrated, berkongsi mesej lain yang memberi semangat mengenai positif tubuh bersama dengan gambar dirinya pada hari Ahad Instagram.

Foto berusia 28 tahun itu memaparkan gambar landasan yang memaparkan keluk tandatangannya dari belakang dengan ucapan terima kasih kepada semua yang membantu beliau membuat kejayaan pada tahun 2016 serta panggilan untuk peminatnya untuk merangkul badan mereka-besar, kecil dan semuanya antara.

“Berjalan ke # 2017 dengan keberanian, kegembiraan dan keyakinan !! Terima kasih kepada semua orang yang membantu saya mencapai matlamat, mimpi dan keinginan saya sepanjang tahun ini!” Graham menggariskan ‘gram. “Impian besar dan dapatkan apa yang anda mahu .. Selamat Tahun Baru!”

Berjalan ke # 2017 dengan keberanian, keseronokan dan keyakinan !! Terima kasih kepada semua orang yang membantu saya mencapai begitu banyak matlamat, mimpi dan keinginan saya sepanjang tahun ini! Mimpi besar dan dapatkan apa yang anda mahu .. Selamat Tahun Baru!

Foto yang disiarkan oleh A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) pada

Graham tidak asing dengan gerakan #bodypos. Pada bulan Ogos, dia bertindak balas terhadap pembenci internet dengan esai Lenny Letter yang kuat menyuarakan rasa frustasi beliau tentang perasaan orang yang mempunyai hak tentang tubuhnya. “Saya lebih daripada pengukuran saya, saya bukan Ashley Graham kerana saya keliru,” katanya. “Mari kita bimbang tentang tubuh kita sendiri. Tubuh saya adalah tubuh saya, saya akan memanggil tembakan.”

VIDEO: Ashley Graham Tolak 2017 Dengan Keyakinan

 

BERKAITAN: Ashley Graham Pens adalah Essay Powerful Mengenai Shaming Badan

Dapatkannya, gadis!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − 73 =

map