Mesej Tender John Legend di belakang “Love Me Now” Akan Membuat Anda Emosi

Video muzik “Love Me Now” John Legend memulakan kerjaya kurang dari dua minggu yang lalu dan kami telah mengalahkannya sejak itu. Menampilkan sentuhan yang menarik dari isteri Legend, Chrissy Teigen, dan anak perempuan bayi, Luna, video sentimental memilikinya dekat air mata setelah setiap tontonan.

Bersiaplah, kerana terdapat satu lagi pusingan yang menggelegar di kedai: Penyanyi itu hanya mengeluarkan komentar di belakang layar mengenai lagu dan filem yang sepadan dan mungkin lebih menjejaskan daripada video itu sendiri.

Dalam pemandangan khas di belakang layar, Legenda berkongsi mesej di sebalik hit terakhirnya. “‘Love Me Now’ adalah lagu tentang mengakui fakta bahawa hidup tidak menentu, cinta itu tidak pasti, dan kita tidak tahu apa yang akan berlaku esok, tetapi kita harus memegang yang kita cintai dekat dengan kita sekarang,” Kata legenda. “Suka suka seperti ini adalah kali terakhir, cintakan mereka sekarang kerana anda tidak tahu apa yang akan berlaku esok.” Cue: ALL THE LARS.

BERKAITAN: John Legend dan Chrissy Teigen Hangat Hati kami di Music Video “Love Me Now”

Legenda menerangkan, “Ia cuba mencari cahaya dalam kegelapan, cuba untuk berhubung dengan seseorang dan hidup pada masa ini di dunia yang masih tidak menentu.”

Sekurang-kurangnya satu perkara dalam buku kami: John Legend tidak dapat disangkal suami dan bapa tahun ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 + = 18

map