Mesej Ulang Tahun Catherine Zeta-Jones kepada Michael Douglas Adalah Kemunduran kepada Salah Satu Tarikh Mereka Yang Paling Pertama

Salah seorang pasangan selebriti Hollywood yang paling lama, Catherine Zeta-Jones dan Michael Douglas, meraikan pernikahan selama 17 tahun pada November ini-tetapi pertama-tama, mereka mempunyai satu lagi percutian peribadi yang penting untuk diperhatikan: hari jadi mereka!

Betul, Michael dan Catherine serentak dilahirkan pada hari yang sama. Douglas bertukar 73 tahun ini, manakala Zeta-Jones berdering pada 48 tahun.

Pelakon yang memenangi Oscar membawa kepada Insta di pagi hari ulang tahun mereka bersama untuk menyiarkan satu kemunculan glamor dari salah satu “tarikh awal” mereka -melihat oleh kening CZJ yang hampir tidak ada dan liontin salib yang besar, kita memikirkan lewat 90-an.

“Salah satu tarikh awal kami, pertarungan tinju di Vegas!” Zeta-Jones memulakan keterangannya yang tulus. “Anda mendapat saya di pusingan satu. Selamat Hari jadi sayang.”

Salah satu tarikh awal kami, pertarungan tinju di Vegas! Anda mendapat saya di pusingan satu. Selamat Hari jadi sayang.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) pada

Pasangan pelakon berkongsi dua anak remaja: Dylan Michael, 17, dan Carys Zeta, 14-keduanya nampaknya berada di jalan menuju bintang Instagram:

Kehidupan hanyalah asap dan cermin

Satu jawatan yang dikongsi oleh Dylan Douglas (@ dy1and) pada

terima kasih<3 @michaelkors

Pos yang dikongsi oleh Carys Zeta (@ carys.douglas) pada

Ia hari yang besar, Catherine dan Michael! Kami berharap anda merayakan dengan sewajarnya-dan semua jazz …

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 2

map