Mewujudkan Makeup Malicious Wicked-Maleficent dengan Tutorial Eksklusif Ini

Antara solek sengitnya dan $ 70 juta yang sejuk di rak di box office, Maleficent telah membunuh pertandingan sepanjang hujung minggu! Sebaik sahaja kita mula-mula memandang keindahan kecantikan Angelina Jolie, kita tahu ia adalah satu yang kita mahu cuba-itulah sebabnya kita melawat studio MAC Pro di New York City supaya kita boleh mempunyai artis kanan Keri Blair tunjukkan dengan tepat bagaimana menciptanya di editor foto bersekutu kami, Sarah Balch. Seperti yang dijangkakan, hasilnya adalah sihir tulen dan, bernasib baik, satu-satunya sihir yang anda perlukan adalah tangan yang mantap dan beberapa sikat berus yang dipercayai. “Apa yang benar-benar unik tentang rupa ini adalah bahawa ia adalah lebih keindahan kecantikan,” kata Blair kepada InStyle.com. “Kadang-kadang kita hanya menumpukan perhatian pada mata atau bibir, dan apa yang saya sayangkan ialah rupa ini adalah sebuah ode untuk segala-galanya yang cantik-mata adalah dramatik, bibir berani dan berkuasa, dan ia bertentangan dengan kanvas yang indah.” Klik butang main di atas untuk melihat bagaimana rupa itu dicipta, dan dapatkan arahan langkah demi langkah dari Blair di bawah!

1. Blair bermula dengan menetapkan kemasan sempurna menggunakan Face and Body Foundation MAC ($ 27; maccosmetics.com), kemudian menyentuh kawasan individu dengan Pro Longwear Concealer ($ 19; maccosmetics.com). “Untuk memastikan ia menjadi Maleficent, pergi untuk menyelesaikan matte,” dia menasihati. “Anda tidak perlu pergi lebih ringan dari nada kulit semulajadi anda, tetapi anda tidak menambah bronzer.” Dia mengukir tulang pipi Sarah menggunakan Bedak Kecantikan yang Malficent ($ 30; maccosmetics.com), mengadun produk itu dengan berus serbuk besar untuk mencipta ilusi bayangan semula jadi.

2. Dia kemudian berpindah ke mata, menggunakan MAC Maleficent Palette ($ 44; maccosmetics.com) bersempena dengan Paint Pot di Groundwork ($ 20; maccosmetics.com) dan bayangan mata di Vex ($ 15; maccosmetics.com). Blair mencipta bentuk yang dramatik dengan meletakkan asas Groundwork sepanjang lipatan, dan menambah warna Vex di seluruh tutup Sarah. Dengan menggabungkan dua warna coklat dari palet Maleficent ke dalam lipatan dalaman dan luaran, dia dibina di kedalaman sebelum menggunakan sentuhan bayangan Carbon hitam. “Apabila anda menggunakan banyak bayang-bayang mata matte, memecah tekstur dengan menggunakan sesuatu yang ringan-reflektif, atau apa-apa dengan kemasan metalik atau sejuk, seperti bayang Vex,” katanya. “Ia membantu warna-warna matte menggabungkan sedikit lebih mudah, dan menambah beberapa dimensi.”

3. Sebelum memalsukan tiruan pencakar langit, Blair menyapu Fluidline MAC di Blacktrack ($ 16; maccosmetics.com) bersama garisan lash atas Sarah, dan menyusunnya. “Saya mahu definisi itu tanpa garis keras,” katanya. Selepas beberapa lapisan maskara, dia meletakkan bulu Maleficent # 36 ke tempat ($ 18; maccosmetics.com). “Sekatkan pelekat anda sebaik sahaja anda mula membuat solekan-walaupun anda belum bersedia untuk menggunakannya lagi. Semakin lama anda membiarkannya duduk, semakin cepat permohonan itu akan menjadi seperti udara yang akan menyebabkan pelekat itu mendapat , “Kata Blair. “Ambillah cermin rata atau cermin tangan dan letakkannya pada kesombongan anda. Kemudian, lihat ke bawah untuk memakai bulu mata anda, berbanding dengan melihat terus di cermin berdiri anda.” Kerana anda perlu melihat ke bawah untuk memohon palsu anda di cermin tangan, anda tidak akan berakhir dengan gam di sebatan semula jadi anda, dan prosesnya akan lebih cepat.

4. Akhir sekali, tetapi sudah pasti tidak, datang bibir merah dagang Maleficent. Blair mengesan bentuk bibir Sarah menggunakan Pensil Bibir Lurus Pro Longwear ($ 22; maccosmetics.com), mengisi mereka dengan menggunakan produk yang sama, dan berlapis gincu di Kiss True Love ($ 18; maccosmetics.com) di atas. “Dengan menggunakan kapal sebagai asas, anda mempunyai noda yang hebat yang tidak akan pergi ke mana-mana sahaja,” kata Blair. Sentuhan Pro Lingerie Pro Longwear dalam Anthurium ($ 22; maccosmetics.com) membentuk dramatik, paten-kulit bersinar.

Mahu lebih Maleficent? Dapatkan exclusive keterangan di belakang adegan tentang bagaimana rupa Angelina Jolie datang bersama di galeri kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 3 =

map