Mewujudkan Ulang Tahun ke-21 Kylie Jenner Akan Kos Sedikit $ 345,000

Anda tahu siapa yang ada wang di bank? Kylie Jenner.

Bintang mogul kecantikan dan realiti TV menyambut ulang tahun ke-21nya pada hari Khamis di L.A., mengingatkan kita bahawa untuk orang kaya – orang kaya dengan nilai bersih $ 900 juta, iaitu – semua panggung di dunia!

Jenner dan keluarganya menutup Delilah di West Hollywood untuk parti yang akan kami berikan apa-apa – walaupun Lip Lip kami yang diperolehi – untuk hadir. Di sana, dia berpesta seperti Barbie dalam gaun satin-wrap Dundas yang comel, berubah menjadi jumpa $ 8,000, merangkak ke lubang bola dewasa, dan menyambut setiap anggota klannya – Caitlyn Jenner termasuk.

Tetapi apa yang akan membebankan anda kepada bola (hehe) seperti Kylie? Lihat, selebriti sering mendapatkan benda secara percuma (bintang, mereka tidak sama seperti kita!), bermakna selamat untuk mengandaikan bahawa Jenner mendapat faedah beberapa pihak percuma. Satu contoh? Itu persembahan khas oleh dia, Travis Scott.

Sekiranya anda biasa seperti saya, anda perlu menyimpan banyak, banyak, banyak stubs membayar untuk dapat memperoleh acara yang lebih tinggi. Bagaimana kita tahu? Berdasarkan kajian kami bersama penyelidikan internet, kami telah membuat kesimpulan bahawa kos ulang tahun Kylie Jenner meningkat ke atas $ 345,000.

Di bawah, pecahan apa yang anda perlu belanjakan untuk mengambil #LifeofKylie.

Pakaian

Kylie mula-mula tiba di reka bentuk Dundas seperti Barbie yang kami menganggarkan kos sekitar $ 3,000. (Pada Net-a-Porter, gaun jenama dari $ 1,130 hingga $ 5,100, jadi $ 3,000 adalah tengah yang bahagia.) Kemudian, dia berubah menjadi $ 8,000 jumpsuit LaBourjoisie tersuai yang diliputi dalam kristal. Dia juga memakai cincin Martin Katz bernilai $ 148,000. 

Lemparkan sepasang kasut – kami akan meneka dia memakai $ 695 pam Louboutin Christian – dan anda telah membawa jumlah itu kepada $ 159,000.

BERKAITAN: Breaking Kourtney Kardashian Hanya Mendapat Messier

t-tolak dua jam

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

 

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

Rambut & solek

Kami tahu bahawa Jen Atkin, selebriti gaya selebriti yang sebelum ini bekerja dengan ramai kakak Kardashian dan Chrissy Teigen, mengenakan $ 1,100 untuk potong rambut. Walaupun Kylie memakai rambut palsu platinum untuk petang itu, kami mengandaikan bahawa dia pergi ke rambut palsu guru Tokyo Stylez dikenakan bayaran lebih kurang jumlah yang sama untuk melihat berambut pirang.

Meneka bahawa dia juga membayar kira-kira $ 1,000 untuk solek juga, kami akan mengatakan kos glam jumlahnya $ 2,000.

PENGHARGAAN KEBANGSAAN! SEMUA SEMULA 21!!

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

Venue, Plus Drinks and Food

Pesta itu diadakan di West Hollywood tempat Delilah, di mana minuman berkisar dari $ 18 untuk sesuatu yang mendasar hingga $ 30 untuk sesuatu yang disebut Champagne Papi. Apa kos untuk menyewakan ruang untuk malam? Memandangkan sewa di L.A adalah astronomi, mari kita memberinya keraguan dan pergi untuk $ 7,000, berdasarkan anggaran dari ruang acara yang setanding. Minuman dan makanan – termasuk kek Kylie over-the-top? Memberi selebriti bar terbuka dan makanan pembuka pepejal boleh menelan kos sebanyak $ 10,000, menjadikan jumlah ini menjadi $ 17,000.

Semua geng ����

Jawatan yang dikongsi oleh Khloe Kardashian (@khloesnapchats) pada

 

Seorang gadis boleh bermimpi # kourtneykardashian #scottdisick

Jawatan yang dikongsi oleh Khloe Kardashian (@khloesnapchats) pada

 

kek hari jadi kylie

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie Jenner (@kyliesnapchat) pada

Cita-cita Parti

Kawan meminum cawan neon berwarna kuning, merah jambu, dan hijau dengan nama Kylie pada mereka (warna cawan ditugaskan berdasarkan status hubungan anda – kuning bermakna “AF tunggal”; hijau bermaksud “ia rumit” dan bermaksud “diambil” dan pekerja memakai T-shirt dengan Kylie Forbes penutupnya merebak. Piala untuk semua orang? Kami akan memarkir bola pada harga $ 300, dan baju itu mungkin dikenakan biaya yang sama. Keluarkan belon – juga sekitar $ 300 – dan kos confetti – $ 200, eh? – dan kami akan mengatakan asas-asas dekorasi direbus ke $ 1,100.

Kylie Jenner Birthday Party 3
Instagram / KhloeKardashian

Tanda Neon

Terdapat tanda “21” neon, yang menarik. Daripada carian Google yang cepat, mereka bentuk sendiri boleh menelan kos sekitar $ 200.

kardashians membuang pihak yang terbaik, ke butirannya

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie Jenner (@kyliesnapchat) pada

The Pit Ball

Jenner mengambil isyarat dari taman permainan dan membawa lubang bola besar ke pesta. Gembira! Rata-rata, ini boleh menjimatkan antara $ 800 hingga $ 1,200 untuk satu, dan sejak Jenner kelihatan seperti saiz tiga, kami akan mengatakan bahawa ia harganya $ 3,000.

Jawatan yang dikongsi oleh Khloe Kardashian (@khloesnapchats) pada

The Photo Booth

Selama bertahun-tahun, krew Kardashian-Jenner telah beralih kepada MirMir – sebuah syarikat yang mengkhususkan diri dalam gerai foto untuk acara selebriti utama – untuk imej hitam dan putih yang berkilat yang anda lihat pada suapan mereka. Dia mempunyai satu di pihaknya, dan menyewa satu sekurang-kurangnya empat jam untuk kos $ 2,750.

Kylie Jenner Party Embed 1
Instagram / KhloeKardashian

Potret Keluarga

Di dalam Delilah, terdapat potret semua anggota kumpulan dalaman Kylie. Tiada perkataan yang telah ditugaskan untuk meletakkan ini bersama, tetapi jika saya seorang artis, saya akan mengenakan bayaran $ 10,000 padu.

Jawatan yang dikongsi oleh Khloe Kardashian (@khloesnapchats) pada

The Entertainers

Kellie Scott Kylie yang ditayangkan di pesta itu, dan pelawak Dave Chapelle juga mengambil peringkat untuk menyampaikan beberapa jenaka. Dua penghibur utama dalam satu malam? Itulah sekurang-kurangnya $ 150,000 dalam buku kami.

Jumlahnya: $ 345,745

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 + = 86

map