Michelle Obama Adalah Profesional Bergaya dalam Pakaian Geometri ini

Dirasa, tetapi kuat. Fesyen-ke hadapan, tetapi klasik. Ini hanyalah sebahagian dari kebiasaan almari pakaian Michelle Obama, dan dia menunjukkan kepada kita sekali lagi bagaimana untuk mencantikkan seni berpakaian profesional seperti dia mengambil alih panggung dengan David Letterman di Pusat Streicker di New York City.

The ensemble berkenaan berputar sekitar pakaian hitam sebahagian besar oleh pereka Naeem Khan-walaupun ini bukan LBD biasa, fikiran anda. Panjang lengan panjang, panjang lutut menampilkan cetakan geometri hitam dan putih grafik, memberikan kontras maksimum dan paparan maksimum. Rok yang berpakaian itu tidak menyakiti faktor bergaya, sama ada. Bekas First Lady yang diberi aksesori dengan sepasang pam hitam, yang membanggakan tali buku lali au courant for good measure.

Michelle Obama - Embed
Michael Kovac / Getty Images

Kami ingin mengetahui apa yang dia katakan dalam mic itu dan Letterman kelihatannya mempunyai masa yang hebat-tetapi ketika kita menunggu transkrip, kita harus menyesuaikan diri kita untuk mengagumi gaya MoBama yang selalu di titik.

Michelle Obama - Letterman - Embed
Michael Kovac / Getty Images

Kami juga akan merangkak Internet cuba mencetak salah satu pakaian ini untuk pakaian profesional kami sendiri, tbh.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − 77 =

map