Michelle Obama Menjadikan Dua Narciso Rodriguez Pieces Lihat Seperti Satu Pakaian Tanpa Flawless

Ketika detik undur untuk pemilihan presiden tahun ini semakin sempit, Michelle Obama terus merangka warisannya yang bergaya dalam pakaian yang menonjol dengan setiap tanda jam.

Pada hari Rabu, Ibu Pertiwi menghadiri majlis penganugerahan Pingat Kebangsaan untuk Muzium dan Perkhidmatan Perpustakaan di White House dan, sekali lagi, memakai ensemble pereka yang hebat dan berani. Untuk majlis itu, yang menghormati 10 muzium dan perpustakaan untuk kerja rajin mereka, Obama menunjukkan kuasa memisahkan dengan memakai sutra putih dan biru Narciso Rodriguez atas dengan skirt krep hitam juga dari pereka yang berpangkalan di New York. Tumit merah kaki tajamnya menyempurnakan rupa patriotik yang subtlely.

Tarikh hubungan Rodriguez dan Obama sejak tahun 2008, ketika dia merayakan kemenangan suaminya dengan pemenang merah dan hitam di malam pasca pemilihan Chicago. Pada bulan Januari yang lalu, dia sekali lagi terbukti menjadi fesyen pakaian dalam pakaian krep bulu marigold di alamat terakhir Negeri Suami suaminya.

FOTOS: Keadaan Michelle Obama yang Paling Baik Pernah

Baru-baru ini, pada bulan Mac, ibu dari dua difoto memunggah dari Air Force One dalam pakaian Rodriguez grafis hitam dan jingga ketika dia tiba di Ezeiza, Argentina, untuk lawatan diplomatik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 17 = 27

map