Michelle Obama Stumps untuk Hillary Clinton dalam Pakaian Kekaisaran Cantik

Sama ada dia mengagumi orang ramai dengan prosa yang penuh inspirasi atau mempesonakan di galas di seluruh dunia, gaya bergaya Michelle Obama tidak pernah mengecewakan. FLOTUS terkesan lagi ketika dia memberikan ucapan yang kuat dalam menyokong Hillary Clinton di Philadelphia pada Rabu, kelihatan seperti canggih seperti biasa dalam pakaian teh panjang biru-dan-hitam.

Dengan bob dia berpisah dan sayapnya semula jadi, InStylebintang penutup Oktober mengambil peringkat di La Salle University dan menembak orang ramai, menggalakkan Pennsylvanians untuk mengundi dan menjelaskan apa yang dipertaruhkan dalam pilihan raya.

Michelle Obama Philly Clinton Rally - Embed 2016
Jessica Kourkounis / Getty

“Apabila saya mendengar orang mengatakan bahawa mereka tidak terinspirasi dalam pilihan raya ini, saya mesti tidak bersetuju,” menurut NBC News. “Hillary telah menjadi seorang peguam, seorang profesor undang-undang, wanita pertama Arkansas, wanita pertama Amerika Syarikat, senator A.S., setiausaha negara Itulah sebabnya saya diilhamkan oleh Hillary,” lanjut FLOTUS.

BERKAIT: Watch Michelle Obama’s Spot-On Impression of Husband Barack Obama

“Persoalan pengalaman, perkara-perkara persiapan, perkara-perkara yang membimbangkan, Hillary Clinton mempunyai semuanya,” katanya.

Obama membuat penampilan kempen solo pertamanya untuk Clinton awal bulan ini, dan bersedia untuk membuat kempen kedua pada Rabu di Pittsburgh. Kita tidak boleh menunggu untuk melihat apa yang dia katakan (dan memakai) seterusnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 4

map