Michelle Williams Merancang untuk Melangkah Ini Ke Atas Anak Daun 12 Tahun Matilda Ledger

Ketika datang ke kotak barang kemasnya, Michelle Williams mengikuti mantra “apa milik saya.” 

Pelakon itu berminat melepaskan koleksi barang kemasnya kepada anak perempuannya, Matilda Ledger, 12 tahun (dari hubungannya dengan Heath Ledger) – jika kita memerlukan alasan lain untuk menjadi cemburu kepada anak-anak selebriti. Selepas membuka sekeping barang kemas yang paling sentimental yang dimilikinya – cincin bayi neneknya, jika anda ingin tahu-Williams InStyle di Tiffany & Co. mengumumkan koleksi Bunga Kertas mereka yang baru bahawa dia tidak merancang untuk menjaga mana-mana dia bling dalam jangka masa panjang.

Michelle Williams lead
Jamie McCarthy

“Segala sesuatu yang saya miliki akan diturunkan, tidak ada yang terasa seperti itu untuk saya, semuanya merasakan, ‘Dan itulah 18th hari lahir, dan 21 andast hari jadi, dan 25 andath hari lahir, dan 30 andath hari lahir, dan apabila anda mempunyai anak pertama anda, dan apabila anda lulus kolej, ‘”kata Williams. “Itulah bagaimana saya melihat kotak perhiasan saya.”

Ia adalah pendekatan yang menyegarkan, tetapi tidak begitu mengejutkan, terutama jika anda mendengar bagaimana Williams bercakap tentang menjadi seorang ibu. “Saya tidak fikir saya akan tahu apa yang perlu dilakukan dengan diri saya sekiranya saya bukan ibu. Saya tidak tahu apa yang saya lakukan sebelum saya menjadi ibu Matilda, “katanya kepada HARI INI semula pada Januari. “Semua yang saya tahu tentang saya suka adalah kerana menjadi seorang ibu. Sebelum itu, saya tidak faham apa cinta itu. “

BERKAITAN: Michelle Williams Mempunyai Boyfriend Baru-dan Ring Diamond di Jari Perkahwinannya

Kita hanya boleh membayangkan jenis perhiasan hebat Williams akan turun ke Matilda, tetapi ia cukup selamat untuk mengatakan Tiffany akan dimasukkan di sana di suatu tempat. Aktres itu mengaku InStyle bahawa dia mempunyai tempat yang lembut untuk Tiffany & Co. khususnya-terutama mereka yang baru Tiffany biru teksi. 

“Saya tidak sabar untuk masuk ke dalam salah satu daripada mereka dan saya pernah mendengar Kad Tiffany Metro, saya tidak tahu, jika itu trend, saya sangat teruja dengannya,” katanya. “Saya suka warisan, saya suka sangat mengenalinya dengan New York. Pada masa ini, saya sudah berada di sini selama 20 tahun tetapi saya rasa seperti New Yorker yang setia saya rasa setia kepada Tiffany.” 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 − = 19

map