Mila Kunis Baru Menerima Penghormatan Pemangku Utama untuk Menjalankan 2018

Mila Kunis bukanlah salah satu daripada bintang yang menerima anugerah Golden Globes minggu lepas, tetapi dia menendang tahun itu dengan kehormatan yang berprestij. Pada hari Selasa, pelakon dan ibu dua diberikan Anugerah Wanita Terbaik Tahun 2018 oleh Teater Hasty Pudding, organisasi teater tertua di Amerika Syarikat.

Kunis telah dianugerahkan dengan penghormatan tertinggi yang diberikan kepada para pelukis yang “telah membuat sumbangan yang berpanjangan dan mengagumkan kepada dunia hiburan.” Pemenang sebelum ini termasuk Meryl Streep, Debbie Reynolds, Julia Roberts, Scarlett Johansson, dan Octavia Spencer.

TK
Matt Winkelmeyer / Getty Images

“Kami tidak boleh lebih teruja untuk memberi anugerah Wanita Terbaik Tahun ini kepada Mila Kunis! Kami telah menontonnya di layar besar dan kecil sejak kecil dan tidak sabar untuk meraikan pencapaiannya dengan cara yang sangat unik dan tidak dapat diingati, “kata pengasas teater Hasty Pudding, Annie McCreery dalam satu kenyataan..

BERKAITAN: Mila Kunis dan Ashton Kutcher Suka Seperti yang baru di Karpet Merah

Untuk menerima penghormatan itu, Kunis akan mengetuai perarakan melalui Cambridge, Mass. Pada 25 Januari sebelum dia mengambil tempat duduk di panggung perayaan awam. Selepas dia bertahan, cikgu akan menerima penghormatan di Farkas Hall di tengah-tengah Harvard Square pada pukul 4 petang. Berikutan persembahan itu, Kunis akan menganjurkan satu sidang akhbar yang akan disiarkan secara live di media sosial.

Tahniah, Mila!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 4 =

map