Mila Kunis dan Ashton Kutcher Look Like Newlyweds on the Red Carpet

Ia telah dua tahun dan terhitung sejak Mila Kunis dan Ashton Kutcher mengikat tali simpul, tetapi pasangan yang lama boleh menipu kami untuk pengantin baru. Pada petang Ahad, pasangan itu memaparkan paparan yang amorous ketika berjalan di karpet merah di Anugerah Hadiah Terobosan. 

Yang pertama Itu menunjukkan 70-an bintang-bintang bersama, yang terkenal dengan kehidupan yang berkahwin dan mengasuh kedua anaknya, Wyatt, 3, dan Dimitri, 1, telah meninggalkan tugas ibu dan ayah mereka di rumah untuk malam hari di Pusat Penyelidikan NASA Ames bash.

TK
Miikka Skaffari / Getty

Menatap mata suaminya, Kunis menangkap perhatian kami dalam gaun romantis yang telah menanti-nantikan musim bunga. Berkumpul di lipatan lembut dan mengalir di pergelangan kaki, skirt bunga pakaian itu dilengkapi dengan bahagian bustier hitam semata-mata dengan panel yang ditempatkan secara strategik. 

TK
Miikka Skaffari / Gety

Walaupun ensembel dua ibu itu cukup menonjol, cahaya yang disayanginya terbukti sebagai aksesori terbaiknya, ketika dia mengenakan gaunnya dengan kancing berlian, sebuah updo yang besar, dan solek cerah.

Sementara itu, Kutcher yang benar-benar terkutuk tidak dapat membantu tetapi berkongsi ketawa dengan isterinya sambil memakai pakaian hitam di atasnya dengan tali leher ramping.

Bolehkah kedua-dua ini kelihatan lagi dalam cinta? #RelationshipGoals.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 5 =

map