Mila Kunis dan Ashton Kutcher’s Kids Adorable Menghadiri Pertandingan Menyelam

Mila Kunis dan Ashton Kutcher sangat baik untuk menjaga kehidupan peribadi mereka, baik, peribadi. Sejak menyambut anak perempuan Wyatt Isabelle pada bulan Oktober 2014 dan anak Dimitri Portwood pada bulan November tahun lepas, mereka telah memberitahu banyak cerita lucu mengenai kehidupan rumah mereka, tetapi kami jarang mendapat gambaran tentang kiddos yang menggemari di khalayak ramai.

Mila Kunis Ashton Kutcher Basketball Game - Lead 2016
Noel Vasquez / GC Images

Keluarga muda (dan sukan yang terobsesi) kini berada di Budapest, Hungary, di mana mereka membawa anak-anak mereka ke persada untuk menyaksikan persaingan menyelam di Kejohanan Dunia FINA 2017. Little Wyatt duduk di atas pangkuan ayahnya dengan sepasang fon kepala merah jambu, sementara Dimitri duduk bersama Ibu sambil sangat tertarik dengan apa yang sedang berlaku di dalam kolam.

Walaupun ini adalah persembahan yang jarang berlaku untuk anak-anak pada acara awam, kami telah mendengar banyak tentang mereka dari ayah Kutcher. Awal tahun ini, bapa kepada dua mendedahkan bahawa mereka bersedia untuk menamakan anak mereka “Walt,” sehinggalah intuisi Kunis menendang. “Saya fikir Donald Trump akan menjadi presiden dan saya fikir nama bayi kita adalah Dimitri,” katanya. suaminya dan betul pada kedua-dua akaun.

BERKAITAN: Ashton Kutcher Muncul Membuka Tentang Keluarganya dalam Bergerak Ucapan

Kutcher juga telah berkongsi bahawa Wyatt yang berusia 2 tahun berfikir kakaknya adalah bayi sendiri. “Dia suka bayi ini, mungkin lebih daripada saya. Ia seperti sempadan, “dia bergurau kepada Ellen DeGeneres. “Pada suatu ketika saya perlu menjelaskan kepadanya bahawa dia bukan anaknya, dan saya tidak tahu bagaimana saya akan melakukannya.”

Lihat momen Mom dan Ayah dalam galeri kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 − 79 =

map