Mila Kunis Hanya Mempertahankan Legitimasi Demi Moore dan Perkahwinan Ashton Kutcher

Dalam satu dekad yang menanggung kehilangan Brangelina, Jenna Dewan dan Channing Tatum, dan Jennifer Garner dan Ben Affleck, sukar untuk membiarkan diri anda melabur secara emosional di mana-mana pasangan selebriti. Itu yang dikatakan, ada satu yang kita akan merasa yakin dengan pertaruhan: Ashton Kutcher dan Mila Kunis.

Yang pertama Itu menunjukkan 70-an co-bintang mengenali satu sama lain selama bertahun-tahun (tidak, beberapa dekad) sebelum sesuatu yang pernah menjadi romantis di antara mereka. Tetapi apabila ia berlaku, cerita mereka mencerminkan komedi romantis yang mereka bayangkan.

Zoe Saldana Star on Walk of Fame Ceremony
Alberto E. Rodriguez / Getty Images

Kutcher, keluar dari perceraian dari Demi Moore, dan Mila, menikmati gaya hidup bertahun-tahun selepas berpisah dengan teman lelakinya yang lama Macaulay Culkin, hanya “menyambung” apabila keadaan menjadi rumit.

“Saya membuat filem yang dipanggil Rakan-rakan dengan faedah. Dia melakukan filem yang sangat serupa No Strings Attached. Kami tinggal filem kami, “kata aktres itu WTF tuan rumah podcast Marc Maron. “Kami hanya suka, mari kita sambungkan, mari kita bersenang-senang, kami berdua tunggal, kami saling mempercayai satu sama lain.

Sudah tentu, seperti dalam filem mereka, seseorang (Mila) akhirnya membesar perasaan.

“Saya suka, awak tahu apa, saya benar-benar peduli dengan awak. Saya tidak mahu merosakkan apa-apa sehingga saya akan pergi jauh sebelum ia menjadi terlalu banyak, “jelas Kunis.” Dan dia seperti, ‘Got it.’ Dan keesokan harinya, dia datang ke rumah saya dan dia seperti, ‘Bergerak bersama saya’ dan saya berkata OK. “

BERKAITAN: Mila Kunis Mengaku Dia “F-ked Up” Breakupnya dengan Macaulay Culkin

Semasa perbualan Marc dan Mila, pasangan itu juga menyentuh spekulasi mengenai perkahwinan Kutcher kepada Demi Moore-iaitu betapa sahnya hubungan mereka. Moore berusia 40-an ketika mereka berkahwin, sementara Kutcher berusia 20-an, menyebabkan ramai yang merasa seolah-olah perkahwinannya 8 tahun hanya mencapai tahap permukaan.

Los Angeles Premiere of 'No Strings Attached' - Red Carpet
Christian JENTZ / Getty Images

“Mereka mempunyai perhubungan yang normal,” kata Mila. “Mereka mempunyai tiga anak yang mereka raih,” jelasnya sambil merujuk kepada tiga anak lelaki Moore dengan bekas suami Bruce Willis: Rumer, 29, Scout, 27, dan Tallulah, 24. “Ia adalah kehidupan yang normal. tetapi dia menyayangi anak-anak itu, “katanya, sambil menyatakan bahawa dia masih mempunyai hubungan dengan anak-anak Moore.

Hari ini, Mila dan Ashton gembira (dan secara peribadi) membesarkan dua anak mereka sendiri: Wyatt Isabelle, 3, dan Dimitri Portwood, 20 bulan.

Akhir yang bahagia, seperti filem mereka. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map