Mila Kunis Meliputi Bumper Bayi Berkembang di Pakaian Comfy

Mila Kunis mengambil halaman daripada panduan gaya bersalin Olivia Wilde. Pelakon berusia 33 tahun itu keluar dari sarapan pagi semalam, dan pakaiannya yang comel-chic itu hampir sama dengan persembahan yang Wilde memakai beberapa hujung minggu lalu.

Kunis, yang menjangkakan anaknya yang kedua dengan suami Ashton Kutcher, melangkah memakai sepasang pakaian denim semasa / Elliott yang menutupi perutnya yang semakin meningkat. Dia menamakan seluar dengan topi hitam, kasut espadrille putih, dan cermin mata hitam hitam. Kunis kelihatan bergaya, namun selesa, memakai rambutnya yang gelap di sekeliling bahunya.

Yang pertama Itu menunjukkan 70-an bintang dan suaminya yang berusia 38 tahun itu telah menjaga hubungan seks dan nama anak kecil mereka dibungkus, tetapi Kutcher menumpahkan biji pada minggu ini apabila dia muncul di HARI INI tunjukkan. Semasa bercakap dengan tuan rumah Savannah Guthrie, Kutcher menjelaskan bahawa anak perempuan mereka yang berusia 2 tahun, Wyatt, menunjukkan perut Kunis dan berkata, “Saudara lelaki!” Ia pastinya satu jantina yang lucu mendedahkan, walaupun ia tidak disengajakan!

BERKAITAN: Mila Kunis dan Daughter 2-Old-Old Ashton Kutcher Adakah Trilingual-tetapi Kata Kegemarannya adalah laknat

Keluarga Kutcher-Kunis terlalu manis, dan kita tidak boleh menunggu tiga untuk menjadi empat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 3

map